… känner mig som en urvattnad trasa.

Jaime knappar in på mig i vår Nike Challange, det innebär alltså att jag måste ta mig ut och springa i morgon. Just nu känns det tungt och segt… men jag måste liksom vinna. Jag har tom signat upp mig på ett träningsprogram inne på Nike+. Tror jag håller på att bli ordentligt fast i löpningen igen.

Min kropp är sjukt seg just idag. Efter min 75 min med en massa underbara människor, rusade jag upp i personalomklädningsrummet.  Bytte om på 5 röda och sprang i full rulle från World Class Nybrogatan till SATS på Regeringsgatan. Jag hade alltså exakt 15 minuter på mig att ta mig av från cykelsadeln till kvartalen för den nya Body Pumpen. Jag lyckades. Med andan i halsen och sjukt stumma och trötta ben av veckans träning kastade jag mig in.

Nya releasen känns kul. Oftast får jag bäst uppfattning efter att jag instruerat en ny release några gånger. Men jag tror att vi kommer att gilla nummer 74. Ufallslåten är en “killer”. Brädan är tillbaka i matchen och vi kör fullkomligt slut på muskelfibrerna genom att addera dynamiska utfall på ett och samma ben innan vi byter sida.

Den nya musiken hittar du här.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center