Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Är du stark?

Senast uppdaterad:

Vad är det att vara stark? Mest antal viktplattor på skivstången, flest armhävningar i ett svep – eller att stå upp för sig själv och sin omgivning? Att kunna ställa sig upp när det blåser som mest och våga gå i motvind ibland?

För mig är stark ett ord som kräver mycket mod. Så mycket mer än orka saker fysiskt. Stark för mig är något man blir av motgångar om man orkar ta sig igenom och kan vara snäll i tankarna mot sig själv efteråt.

Jag är stark, på många sätt. Framförallt med skivstången – jag tränar på att vara stark på alla andra plan med. Men det är inte alltid så lätt och ibland är det ok att känna sig liten och svag. Jag såg en post på Facebook ikväll som fick mig att fundera på det här.

Och vad jag mest ville säga är att du sällan är ensam – tänk på det. Motgång föder medgång även om det kan vara svårt att se det ibland.

Det är oftast så att om du vågar sträcka ut en hand finns det någon som tar den – och du tänk på att ta någons hand ibland själv, du vet aldrig när du behöver den själv.

stark

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.