Jag kan bli sådär förälskad i saker att jag måste ha dem. Sådär blev det när jag snubblade över ett armband på instagram (du hittar mig här). Armbandet var i från Krista Kretzschmar och eftersom jag är som jag är, hade jag i nästa sekund mailat henne och beställt ett med rådjurshuvuden och rosa horn.

Jag fick det levererat av Krista själv, vi möttes upp utan för SATS och vips så hade jag det i mina ägor.
[insert]krista-kretzschmar-6[/insert][insert]krista-kretzschmar-2[/insert][insert]krista-kretzschmar-3 [/insert][insert]krista-kretzschmar-4[/insert][insert]
krista-kretzschmar[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center