Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Armband från Krista Kretzschmar

Senast uppdaterad:

Jag kan bli sådär förälskad i saker att jag måste ha dem. Sådär blev det när jag snubblade över ett armband på instagram (du hittar mig här). Armbandet var i från Krista Kretzschmar och eftersom jag är som jag är, hade jag i nästa sekund mailat henne och beställt ett med rådjurshuvuden och rosa horn.

Jag fick det levererat av Krista själv, vi möttes upp utan för SATS och vips så hade jag det i mina ägor.
[insert]krista-kretzschmar-6[/insert][insert]krista-kretzschmar-2[/insert][insert]krista-kretzschmar-3 [/insert][insert]krista-kretzschmar-4[/insert][insert]
krista-kretzschmar[/insert]

0
Föregående
Mina 30 bästa

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.