Det snurrar en härlig lista just nu runt om på bloggar. Den är sådär kul att jag måste ta den jag med. Jag skickar vidare till PT-Fia, Betty och Spark i baken.

Löparsko: Nike Zoom Elite – bästa skon för sådär lagom distansträning. Nike Zoom Lunarspider eller Nike Zoom Streak som snabbsko för rappa intervaller.
[insert]nike-zoom-elite[/insert]

Macka: Jag skulle vilja skriva värsta surdegsbrödet med pampigt mycket pålägg men eftersom jag är glutenintolerant så blir det ju inte det. Eller ja det skulle vara det men just nu får det istället vara nötbtöd (recept här) med advokado, några varv på pepparkvarnen och flingsalt.

 

[insert]nötbröd-1[/insert]

 

Sportbh: Är utan tvekan Nike Pro – använder den typ jämt, men älskar även Crafts cykelbh. Skuren för att man sitter som man gör på cykeln.

Champange: Den dyraste och bästa så klart.

 

Shapetights: Äsch – det där gillar inte jag. Jag vill ha tights som bara sitter där de ska. Vi ser ut som vi gör.  Jag tycker Nike Legend och Nike Epic Lux är fantastiska.

Juice: Det finns verkligen inget som slår den där juicen man själv tappar på flaska. Urban Deli och DagLivs har en sådan maskin.

Podcast: Jag gillar Värvet. Och TräningsglädjeTalks men behöver fler på min lista.

Skida: Völkl. Lätt bäst.

Hösttights: Hrm, jag tror faktiskt att jag föredrar mina vanliga med underställ under om det är kallt. Men flossade vintertights när jag cyklar.

Tesort: Jag gillar tanken på te men inte så himla mycket att dricka det. Det brukar resultera i att jag hamstrar fina tepaket som jag sedan får slänga. Så då säger jag hett vatten med pressad citron, färsk mynta och eventuellt lite honung.

Vatten: Iskallt från kranen.

Bil: Audi. Fast jag har inget körkort. Men en Audi.

Gilty Pleasure: Tycker nog inte man ska ha dåligt samvete för något faktiskt, man lever bara en gång. Men det skulle vara att jag dricker Pepsi Max, med tanke på vad den senaste forskningen visat så borde det verkligen strykas bort från min lista.

Skidsockor: Jag vill att de ska sitta tajt, inte stickas och nästan vara utan sömmar. Jag har några favoriter från Röjk, Craft och Salomon.

Efterrätt: Jag gillar inte efterrätter. Väldigt sällan jag blir sådär förtjust. Jag äter hellre mer till huvudrätt och en bit mörk choklad till ett riktigt gott kaffe. Är löjligt förtjust i dessertviner dock.

Väst: Nike Aeroloft väst. Sådär lagom perfekt. Samma väst som jag har nedan.

[insert]DSC_8100[/insert]

Myströja: Nog min nya lila huvtröja från Nike.

Pasta: Blir irriterad bara jag tänker på att its a no no. Glutenfria varianter är ok men fortfarande inte the real thing.

Träningslinne: Nikes DriFit knit och Nikes G87 tank top.

Värmeplagg: Tunna dunjackor – ni vet sådan där man kan ha som mellanlager. Love it!

Frukost: Är ju inte frukost människa men gärna sådant jag står mig på länge.

Hörlurar: När jag mixar har jag ett par riktigt dyra jäklar från Harmon Kardon, när jag springer ett par rosa Urban Ears.

Gymskor: Nike Free Tr – för det mesta.

Reflexväst: Har en till cykel från Craft.

Jeans: Har många från Maison Scotch.

Pannband: använder det så himla sällan – har nog hellre en buff.

Lax: En viltfångad lycklig sådan.

Träningsapp: Strava och N+TC.

Löparjacka: Nike Printed Trail Kiger.

2 Comments

  1. foodclean 8 oktober, 2014at16:46

    Vilken suverän lista med en härlig och sund inställning.

  2. Användarens profilbild jessica 8 oktober, 2014at21:24

    Så glad att du gillar den <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *