Jag hade några dagar ledigt från dator. Extremt nyttigt. Men ärligt, det kändes lite konstigt.

Nu är jag här igen… ligger i soffan, klockan slår snart 0.00 och jag har inte förmått mig att ta mig till duschen efter kvällens löptur. Jag är liksom lite nervös över min resa till Ryssland. Jag har verkligen en förmåga att sätta mig själv i situationer som är läskiga, utmanande. Om någon dag så rockar vi Incycles grundutbildning  i Novosibirsk. Lördag är det konvent och på söndag flyger jag hem igen. Jag känner mig galet snurrig när jag ska räkana på tidsskillnaden och få min faktiska flygtid. Om det är nu är 6 timmar… hur får man datorns batteri till att räcka så länge?

När jag sprang idag, efter det att mörkret sänkt sig över Sthlm, skedde något som aldrig brukar ske. Jag bytte håll efter det att jag blev osäker på om jag vågade springa förbi en man jag såg längre fram.

Jag blev både uppskärrad och lätt förbannad, över att det faktiskt var så att jag kände mig så pass otrygg att jag vände och tog ett annat håll. När jag sedan upptäckte att det var ganska mycket folk ute och gick kände jag mig lättad.

Jag blir frustrerad över att det verkligen är så – att jag känner mig otrygg när jag springer då klockan är 2100. Att en man som går där vägen ligger öde ska få mig så pass ur balans att jag byter håll.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center