Att bli rädd

Jag hade några dagar ledigt från dator. Extremt nyttigt. Men ärligt, det kändes lite konstigt.

Nu är jag här igen… ligger i soffan, klockan slår snart 0.00 och jag har inte förmått mig att ta mig till duschen efter kvällens löptur. Jag är liksom lite nervös över min resa till Ryssland. Jag har verkligen en förmåga att sätta mig själv i situationer som är läskiga, utmanande. Om någon dag så rockar vi Incycles grundutbildning  i Novosibirsk. Lördag är det konvent och på söndag flyger jag hem igen. Jag känner mig galet snurrig när jag ska räkana på tidsskillnaden och få min faktiska flygtid. Om det är nu är 6 timmar… hur får man datorns batteri till att räcka så länge?

När jag sprang idag, efter det att mörkret sänkt sig över Sthlm, skedde något som aldrig brukar ske. Jag bytte håll efter det att jag blev osäker på om jag vågade springa förbi en man jag såg längre fram.

Jag blev både uppskärrad och lätt förbannad, över att det faktiskt var så att jag kände mig så pass otrygg att jag vände och tog ett annat håll. När jag sedan upptäckte att det var ganska mycket folk ute och gick kände jag mig lättad.

Jag blir frustrerad över att det verkligen är så – att jag känner mig otrygg när jag springer då klockan är 2100. Att en man som går där vägen ligger öde ska få mig så pass ur balans att jag byter håll.

5 Comments

 1. Jenny 18 oktober, 2011at07:47

  ÄLSKAR bilden! Du är så vacker så det inte är klokt. Det är inte heller klokt att man som kvinna ska behöva känna att man måste byta väg. Fy.

 2. Linda 18 oktober, 2011at07:54

  Fina du! Bra att du bytte riktning. Hemsk att det ska vara så, men man ska vara rädd om sig. Lycka till i Ryssland. Jag ska tänka på dig när jag är på 5th avenue ;-) Stor kram L

 3. annikA 18 oktober, 2011at09:41

  Bjur av resan! Ryssland är för mig ett av mina drömresemål gällande stadsresor, tror det kommer bli grymt! jag sticker till Egypten på torsdag men vi ses till öppningen av tegnergatan! Må så gott!

 4. Användarens profilbild jessica 18 oktober, 2011at18:16

  Jenny, tack :) Blir lätt generad… och RIGHT BACK AT YA!
  Linda, snart cyklar vi igen! <3
  Annika, kan du inte följa med :-*

 5. Annika 18 oktober, 2011at19:15

  jäkla mobil. NJUT av resan ska det ju stå! :)
  Läste för ngn vecka sedan om typ knivträning som etablerat sig på gymmen där, prova inte det är du snäll! Annars lovar jag att det kommer bli en upplevelse att åka dit, det är ju RUSSIA ffs! ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *