Det är OK att inte var OK.

Ibland när jag läser träningsbloggar tycker jag att de är så förbannat präktiga. Det finns aldrig på världskartan att det existerar en dålig dag eller vacklande självförtroende.

Sanningen är att det finns inte en enda människa som ibland inte har en sämre dag. Sedan finns det olika faktorer som under de här dåliga dagarna får oss att välja soffan eller komma upp. Eller ge oss själva ett leende när vi kikar i spegeln.

Jag har dåliga dagar och jag avskyr dem.

Jag är däremot övertygad om att de får mig till att växa som människa när jag åker upp och kikar med ett helikopterseende på varför jag kanske är kritisk mot mig själv. Ibland är jag himla logisk och ibland helt orationell däruppe i min helikopter. Och det är OK. Det är OK att inte vara OK. Det är däremot mindre ok att få någon att känna sig liten.

Ibland får man också en käftsmäll som får oss att kipa efter andan. Sådant som får oss att haja till och fundera.

Igår var ett sådant ögonblick. 

Jag läste Camillas inlägg och tappade andan ett tag. Mitt hjärta hoppade över ett slag.

Ibland är det viktigt att verkligen inse att vi lever – här och nu!

Camilla, all min kärlek till dig för den fantastiska människa du är. 

 

8 Comments

 1. suzan 18 oktober, 2011at17:28

  Så fint skrivet <3.
  Jag har nog skrivit om alltförmånga "inte ok"-dagar i samband med min skilsmässa, är fortfarande inte den jag var innan, varken träningsmässigt eller på ngt annat sätt men när saker o ting ordnar sig med mig (jobb, hundvakt och socialt umgängesliv) så ska jag resa mig upp med!

 2. Camilla 18 oktober, 2011at21:04

  TACK Jessica för din kärlek och omtanke!
  Jag hoppas att mitt sätt att välja livet kan bidra med kraft, riktning och eftertanke för andra.

  “Life is what you make it!”
  Varma kramar Camilla

 3. Pingback:Lev. Nu. « Energi och Magi!

 4. Pingback:Soffläge idag | Mitt Aktiva Liv

 5. Pernilla 18 oktober, 2011at23:08

  Otroligt tänkvärt! Speciellt eftersom många inte skriver om sina dåliga sidor och dagar på sina bloggar, vissa verkar ju verkligen vara super människor!

 6. Ronja 19 oktober, 2011at00:14

  Klart att alla har dåliga dagar ibland! Jag var bara tvungen att ransaka mig själv nu. Okej, men kanske inte ska söka fel, men nu sökte jag på “prestationsångest” i min egen blogg. Nej, alla dagar är inte perfekta!
  http://metrobloggen.se/traning/?s=prestations%C3%A5ngest

 7. Emelie 19 oktober, 2011at09:10

  Det är väldigt ok att inte vara ok, och det är väldigt ok att vrida och vända på saker och ting. Om nåt skaver, peta på det tills det slutar liksom. Bloggar har en tendens att go präkto för att det är svårt att inte vara för privat om man ska skriva om dåliga dagar på riktigt (inte bara “jag fick inte till det där jag ville”), men säkert också för att det blir mycket yta. Bra blogginlägg från dig!

 8. Jellopuff 20 oktober, 2011at18:47

  Det är just därför jag/man läser din blogg!!
  Du ger sån härlig energi!! I LOVE IT!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *