Att fylla på med energi – rätt sådan

… och förbaskat dyr sådan. Är något jag belönat min kropp med.

Jag har avrundat dagen med att göra en “typisk Jessica”.

Efter att ha jagat sandaler som både är sjukt snygga och galet sköna, svängde jag inom NKs Saluhall för att fånga med mig en hängmörad köttbit hem. Där någonstans vid köttdisken, förlorade jag förståndet. Jag tappade fullständigt omdömmet och fann mig svävandes på rosa moln med italienska torkade skinkor.

Jag vaknade inte förrän jag befann mig vid kassan.Fast jag borde ha varit lite mer uppmärksam och tagit in signaler från killen bakom disken i form av lyfta ögonbryn och dylikt, när jag beställde “typ” ett hekto av prosciutto, gärna lite extra tjocka skivor, tack.

Vad jag missade var att skinkan kostade 1999 kronor kilot. Det var ta mig fan en av de dyraste lufttorkade köttbitarna jag ätit och visst var den god och nästan smälte som smör  på tungan, men sådär förbannat märkvärdig var den inte.

Ryggbiffen, som i sig var makalös, hamnade ordentlig i skymundan.

 

5 Comments

  1. Helena 2 juni, 2011at20:49

    Haha!!! Snacka om vardagslyx! :) Du var med all säkerhet värd vartenda gram… ;)

  2. Användarens profilbild jessica 2 juni, 2011at20:50

    hhahah tack söta. Visst fan var jag värd det … men hrm… alltså fy fan vad dyr den var.

  3. Linda 3 juni, 2011at08:29

    Haha får man fråga HUR mycket du köpte? hehe. By the way, var är min skiiiiva? ;-) KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *