Finally, så kom jag upp och ut med löparskorna. Fy fan vad jag avskyr att springa på morgonen. Det kan ha varit en av de vidrigaste rundorna någonsin. Men jag gjorde det. Längs vägen så funderade jag om det verkligen fanns en av de löparna jag mötte som njöt. Jag funderade också på varför i hela fridens namn springer man på morgonen. Kroppen är ju tom. Inte alls förberedd. Jag hann tänka igenom alla faktorer som bidrog med att det kändes tungt och jävligt.

Jag hade sovit enbart dryga 6 timmar efter att ha somnat snyftandes till “Det blir bättre” och det avsnitt där Peter & Oscar är med.

Jag hade inte druckit ordentligt, varken kaffe eller vatten :)

Som vanligt efter att jag har varit hos Jimmie och justerat min rygg och fått mina ben lika långa igen, känns min kropp mer i obalans än i balans. Vilket absolut inte är speciellt konstigt. Det i sin tur gör att mitt löpsteg känns tråkigt och ineffektivt.

Det var varmt. Jag avskyr värme. Eller ja, i bland alltså. Åtminstone när jag ska springa. Redan klockan 07.00 på morgonen gassade solen och temperaturen landade på typ 20 grader precis innan jag stack ut. Vad jag inte kunde förstå var att så galet många av de löparna som jag mötte sprang i långa (svarta) tights och jacka.

 

Optimist som jag är kom jag på mig själv i den negativa spiralen av tankar och slungade tillbaka dem uppåt mot lite mer goda tankar.  När jag skuttade ner för trapporna vid pampas / Kungsholmsporten tänkte jag på alla mina grymma vänner som avverkar mil efter mil.

Just i morse tänkte jag på Helena och att mitt inre malande gnäll inte alls var acceptabelt med tanke på hennes prestation förra helgen.

Även Magnus glada ansikte dök upp där i grytan där värmen dallrade i luften  och påminde mig att det är ok och fantastiskt bra att ibland springa långsamt.

Det var också så att jag under fleeeera år sprang varje morgon och gillade att vakna så, vad hände liksom?

Jag undrar… ska jag lyckas med att få in löpning 2-3 morgnar i veckan utöver kvällslöpningen?

 jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center