Att gå i gång på funktionskläder…

… är något som jag upplever händer mer och mer frekvent ju äldre jag blir.

Min nya kärlek hittade jag i Jaimes garderob. I avsaknad av mina egna löparhandskar rotade jag fram Jaimes, för säsongen, nya vantar. Jag avskyr att vara för varm om händerna och jag brukar rycka av mig vantarna efter en kvart. Men dessa godingarna var perfekta. Första halvan av löpturen hade jag den som en tumvante och när jag sedan blev varm vek jag bort den ned i en ficka på handryggen och faktiskt så sprang jag med dem hela passet.

Genialiskt!

 

3 Comments

  1. Miss Agda 7 mars, 2011at23:40

    Jag har likadana, fast märket är Newline på mina. Älskar dem!

  2. Åsa 8 mars, 2011at07:34

    Bra grejer! :)

  3. Anna 8 mars, 2011at09:21

    Min nya faibless är träningskläder/underställ i merinoull. Skulle kunna köpa varje plagg jag springer på, men har lärt mig att hejda mig. I garderoben finns dock tröjor, fingervantar, strumpor och trosor i detta material…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *