Att ha för avsikt

…  att komma upp sjukt tidigt alá vissa andra “bloggdamerstyle” gick åt pipan eftersom jag kom i säng sent (fastnade med lite jobb) vilket resulterade i att jag snoosade och somnade om.

Jag skuttade visserligen upp… men i full rulle för att hinna i tid till chefen.

Men måste säga att det är inget jag slår mig själv gul och blå för… jag tycker att måsten och förbud inte hör till min livsfilosofi. Utan mer – jag tar dagen som den kommer och gör det bästa av den. Så denna dagens träningsdos får “endast” bestå av min cykelklass på 75 min ikväll.

2010

1 Comment

  1. Träningsglädje 7 april, 2010at11:23

    haha nä det är svårt att komma upp om man inte kommer “ner” i tid. men träningsdagen är ju lång! embrace all of it! och du, sömn är livsviktigt för välbefinnandet så klokt gjort! :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *