Jessan var värd dessa…

Words by

Efter kvällens klass är jag lycklig. Kände mig precis som förra veckan ringrostig men lycklig. Glad över att vara tillbaka på cykeln och framföra allt glad över att ha alla underbara människor i salen. Tack söta ni för en grym klass.

Imorgon får jag oväntat besök på min klass av underbaraste Cizzi och ser framemot varma kramar och mys.

Idag hann jag också förbi Alpingaraget och “råkade” investera i ett par nya pjucks. Har haft det på tapeten ett tag att byta ut mina gamla diamanter till ett par hungrigare och aggressivare rackare. Sagt och gjort, så tog jag med mig ett par godingar hem som sticker ut på sjukt många sätt… inte minst i utseende.

Ser framemot helgen som bjuder på en RPM (!!! tro det eller ej men jooo jag ska klättra in på relativt okänd mark och se om jag kan bli övertygad… blev det inte för några år sedan, men nu kanske? Jim kommer till storstan och jag och Cizzi ska komma dit och vara med.  Ska bli sjukt härligt att få träna och inspireras av någon jag länge velat testa att köra för.  Undrar vad de har för cyklar där, Cizzi vet du?

Så vad tror ni vänner… kommer jag göra ngn löptur i morgon bitti?

fulltilt

10 Comments

 • Cizzi

  Jag äter frukost och laddar inför kärlek! Extra mycket kärlek blir det att få cykla på Schwinnisar igen! Me lajk. På Sportlife har de säkert också BodyBike. Jäkla kex. haha. Nu ska jag bara komma ihåg att svänga in och hämta cykelskorna på gymmet innan jag åker. Annars blir det problems. Ses ikväll!

 • Åsa

  Snärtor får man göra er sällskap till Sportis? ;) Om det finns plats kvar vill säga. Kör hårt i kväll! :)
  Kramar

 • Träningsglädje

  tror inte du kan spinna med de där…. haha

 • Åsa

  hihi nä det vill till att du också är på Sara. ;)

 • jessica

  ooo ja kom kom kom!

 • Åsa

  Bokat! :D Snygga pjöxs bw. ;) Ses på AW i morgon.

 • jessica

  :) Det blir fartlek ikväll!

 • Åsa

  Synd jag missade fartleken. Vi ses i kväll! Massor med kramar

 • Jim

  TACK för ditt sällskap och framförallt din härliga energi på klassen.
  Visste ju inte att skorna var nya men sjukt snabba såg de ut iaf! :)
  Grymt kul att träffas!
  Livestrong!
  /J

 • Jim

  ah… :) nu läste jag lite noggrannare.. :D
  nästa gång tycker ja du ska cykla i dessa iaf! :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us