Efter kvällens klass är jag lycklig. Kände mig precis som förra veckan ringrostig men lycklig. Glad över att vara tillbaka på cykeln och framföra allt glad över att ha alla underbara människor i salen. Tack söta ni för en grym klass.

Imorgon får jag oväntat besök på min klass av underbaraste Cizzi och ser framemot varma kramar och mys.

Idag hann jag också förbi Alpingaraget och “råkade” investera i ett par nya pjucks. Har haft det på tapeten ett tag att byta ut mina gamla diamanter till ett par hungrigare och aggressivare rackare. Sagt och gjort, så tog jag med mig ett par godingar hem som sticker ut på sjukt många sätt… inte minst i utseende.

Ser framemot helgen som bjuder på en RPM (!!! tro det eller ej men jooo jag ska klättra in på relativt okänd mark och se om jag kan bli övertygad… blev det inte för några år sedan, men nu kanske? Jim kommer till storstan och jag och Cizzi ska komma dit och vara med.  Ska bli sjukt härligt att få träna och inspireras av någon jag länge velat testa att köra för.  Undrar vad de har för cyklar där, Cizzi vet du?

Så vad tror ni vänner… kommer jag göra ngn löptur i morgon bitti?

fulltilt


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center