Att ha sin passion/hobby som yrke

Alla mina hyllningar, varma ord och bravon går till Åsa, som gör ett inlägg som är mer än bara läsvärt och beaktansvärt utan som borde vara något som får alla arbetsgivare att stanna upp och många instruktörer att jubla.

Jag liksom Åsa tycker att det är sorgligt att många arbetsgivare har tagit för givet och format en kultur i att vi ska leverera magiska träningsupplevelser eller andra träningsrelaterade tjänster mer eller mindre “for free” för att det är vår passion och för att vi har vårt hjärta där. Jag skriver under på varje ord Åsa skriver och vill också lyfta upp de företag som Åsa nämner, Nike,  och Les Mills, samt addera Incycle,  som vågar vara “up to date” och främja en sund utveckling för oss som arbetstagare och samtidigt bidra till att vara innovativa i träningsbranschen.

Så fan vad bra du är Åsa som vågar vara den som säger det först. Jag står bakom dig.

3 Comments

 1. JOHAN 14 november, 2010at00:36

  Gött!

 2. Ann-Margete (mamma) 15 november, 2010at17:03

  Har tagit del av vad Åsa skrivit, bra gjort! En Eloge!

 3. Katarina 27 november, 2010at11:04

  Var också inne och läste Åsas inlägg – helt klockrent!
  Själv har jag tröttnat på den inställning min arbetsgivare har, där jag själv ges oerhört liten möjlighet att påverka min situation. ‘Glad, villig och tacksam’ är väl idealet – och det är långt ifrån den jag är idag. Tyvärr tycker jag det är extremt roligt att vara instruktör, men det räcker inte hur långt som helst.
  Det är så vansinnigt synd.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *