Positive eating – Positive living

Från lördagens hälsomässa, som jag upplevde var extremt mycket flum flum och “det goda köket” som var i särklass fantastiskt.  I samband med mässan håller Fitness Magazine “Best of the Best”. I år hade de öppnat “väggen” och salen med drygt 350 männsikor pulserade ut sin energi till mässan. Mina kompisar rockade järnet på scenen. Vad bra ni e.

Världens bästa Östman med sina “band” på scen.

Jag känner många underbara människor som just har namnet Åsa, här är en av dem. Grymt behaglig och galet trevlig.

Eeh?

Fler behagliga individer. Fredrik och Lina.

Jag är så enormt stolt över min vän Sofia som går från klarhet till klarhet med sina kunskaper om vin, bubbel och annat gott drickbart på flaska. You go sis!


Avrundade dagen med att skippa löprundan och istället fylla kroppen med mat från Wagamama.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.