Tokigt lång dag. Jag sitter i soffan och andas ut. Innehållsrik och härlig. Jag och Sara spenderade några härliga timmar i hop i bilen på väg hem till Stockholm. Vi pratade om allt. Högt och lågt. Bla om storstad och livet utanför storstadsbruset.

Jag älskar att komma hem. Min och Js lilla lägenhet på Kungsholmen är mitt hem. Borg och trygghet. Men ganska ofta längtar jag efter att leva nära naturen. Att kunna öppna dörren och bara andas in frihet.

Sverige är så extremt vackert och det finns så magiskt många fina ställen som man missar mellan höghusen.

Om du fick välja, var skulle du helst bo?

Jag vet inte – jag vill liksom ha allt. Behålla kakan men ändå äta upp den. Bilden nedan är från Åre i vintras. Där skulle jag kunna bo.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center