Bli bättre på att simma

Det många inte vet att när jag var typ tonåring simmade jag. Massor. Tävlade lite och simmade lite till. Sen la jag av och har säkert inte varit i bassängen på lätt 7-10 år. Galet men sant.

Idag simmade jag igen, alldeles för tidigt dvs klockan 7. Iklädd Speedo och coachad av Josefin Lillhage, som tillhört världseliten under många år, sög jag till mig tips och väckte det som somnat till under åren som gått. Jag har inte känt mig lockad av att simma på extremt länge, men det var kul och kroppen är extremt fantastisk som så snabbt minns.

Jag och Lantto låg på en bana och Jeanna och Jenny på en. Ivrigt påhejade av Åsa på kryckor och Sara.  Det är så himla häftigt med små tips som gör dig bättre på att simma. Jag och Sofie hade lätt korsslutning (åtminstone jag, Sofie såg ut som hon aldrig gjort annat än att simma) med att få till höft, glid, släpande högersidor etc. En längd av typ hundra satt bra för mig.

 

 

 

 

4 Comments

  1. Pingback:Simcoaching av Josefin Lillhage tillsammans med Speedo « Åsas Träning

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *