Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Bli bättre på att simma

Senast uppdaterad:

Det många inte vet att när jag var typ tonåring simmade jag. Massor. Tävlade lite och simmade lite till. Sen la jag av och har säkert inte varit i bassängen på lätt 7-10 år. Galet men sant.

Idag simmade jag igen, alldeles för tidigt dvs klockan 7. Iklädd Speedo och coachad av Josefin Lillhage, som tillhört världseliten under många år, sög jag till mig tips och väckte det som somnat till under åren som gått. Jag har inte känt mig lockad av att simma på extremt länge, men det var kul och kroppen är extremt fantastisk som så snabbt minns.

Jag och Lantto låg på en bana och Jeanna och Jenny på en. Ivrigt påhejade av Åsa på kryckor och Sara.  Det är så himla häftigt med små tips som gör dig bättre på att simma. Jag och Sofie hade lätt korsslutning (åtminstone jag, Sofie såg ut som hon aldrig gjort annat än att simma) med att få till höft, glid, släpande högersidor etc. En längd av typ hundra satt bra för mig.

 

 

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.