Jag har legat på rulle idag. För att kela lite med min ryggrad och göra Magnus stolt. Jag har mycket som snurrar i mitt huvud nu och just där på rullen, så kändes det verkligen som jag fick några andetag med stillhet. Saker är verkligen lite annorlunda upp och ned.

Kroppen är så fantastisk. Den säger vad den vill ha, rakt upp och ner om man lyssnar ordentligt. Huvudet är inte alltid lika smart. Men bra på att lyssna på kroppen om man övertalar det.

Denna veckan ska jag lyssna minst en gång om dagen.

Tack alla som var med idag ni gör varje måndag smått magisk.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center