Lucia för ett år sedan

Inspirerad av Jo blev jag nyfiken av vad jag skrev förra året, på Lucia. Jag letade bakåt i mitt arkiv av inlägg och hittade det här:

Våra vägar korsades någon gång i slutet av 90-talet då jag gick min grundutbildning för Schwinn. Sedan dess har denna unika människa berikat mitt liv på så många sätt.

Hon är idag min inspirationskälla på fler plan i livet än träning, min kollega och chef, och inte allra minst en oerhört värdefull och älskad vän. Stark, outömlig energikälla med ett varmt och galet stort hjärta samt med en förmåga att lyfta andra, är hon enormt betydelsefull för hela träningsbranschen. Inte enbart i lilla Sverige.

Monika har idag öppnat en egen studio och har du aldrig blivit berörd av hennes magiska klasser, tycker jag du ska ta dig dit.

Tack ÄLSKADE Monika för allt du är, allt du ger och för du är min vän.

 

Det är värt att posta om. Hon förtjänar alla kärleksfulla ord som finns.

På senare tid har jag också lärt känna just Jo – Mo’s “partner in crime” – hon förtjänar också alla mjuka, varma ord som finns. Det blev ett litet hyllningsinlägg till två av de finaste kvinnorna jag vet (jag har några till i mina fickor) som så osjälviskt delar med sig av sin kunskap, vänskap och kärlek till deras omgivning!

 

5 Comments

 1. Emelie 13 december, 2011at13:20

  Glömde ju säga att bloggen är sjukt snygg hörru! Fick du upp spellistan förresten?

 2. Jo 13 december, 2011at15:25

  Jihooooo!
  Kärlek
  Och GUD vad snyggt du gör nätet :)

 3. Marre 13 december, 2011at22:41

  Håller med dig till fullo! Monika har jag den fantastiska äran att yoga för på MyrbergBjörn!

 4. Mo 14 december, 2011at00:06

  Whooohooooo!!!
  All kärlek tillbaks till dig, vackra du!
  Längtar till vi ses ♥♥♥

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *