Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Att skriva en bok

Senast uppdaterad:

Åh jag drömmer om att skriva en bok – och det känns som att det är det vi vill, många av oss som sätter digitala fotspår, är att få göra det i gammal hederlig print med. I morse skulle jag varit och firat PT-Fia med hennes bok på en pressfrukost, jag var tvungen att ta mig till en läkartid i stället och firade hemifrån istället. En annan som gett ut en bok som känns sund och härlig är Lofsan.

Jag säger heja er tjejer och fram för att förverkliga våra drömmar!

Vilken dröm har du som du skulle vilja förverkliga?

[insert]jcmc-6[/insert]

0
  1. Jag drömmer också om att skriva en bok. Har illustrerat men inte skrivit – fast drömt om det sedan jag var yttepytteliten. Någon gång ska jag.

  2. Vinna internationella turneringar i boxning :) Jag studerar och vill jobba som forskare/akademiker, frågan är om jag vågar satsa fullt ut på boxningen i en period… har börjat tävlingsträna igen så man vet aldrig!

  3. Min dröm är att utöka mitt yogalärande och även tränandet av seniorer. Jag fick lite det här tränandet med seniorer “på köpet” när jag började undervisa i yoga, och nu älskar jag att träna seniorerna. De får mig verkligen att leva upp och vi har riktigt kul på passen. Mer av sånt, tack :)
    Jag har även en liten dröm att öppna ett juice och smoothie hak. Jag älskar juicer och smoothies så det hade varit läckert att driva nåt sånt. Det finns nämligen inget sånt här där jag bor och det känns som det borde vara dags för det.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Hate it or love it

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.