Jag är ganska enkel. Jag kissar i skogen om jag blir nödig när jag är ute och cyklar. Jag svettas och är ganska ofta hyfsat lortig. Men ändå ren. Och ren mer än på utsidan. Jag rannsakar mig själv i mina värderingar och väljer att verkligen ta mitt ansvar. Som inspiratör, instruktör, aktiv i sociala medier och träningsmänniska.

Jag är extremt ofta osminkad, svettig och lerig i sociala sammanhang. Av många anledningar, men kanske allra mest en –  för att det är jag, så ser jag ut när jag tränat. Efter en timme eller två i cykelsalen är jag blöt. Dyngsur och inte alls speciellt assnygg.

Jag är människa med alla skrupler jag har och jag har också ett ansvar mot dig och mig själv att acceptera dem, att visa att det är ok att vara jag och du. Att alla duger. Det blir så extremt påtagligt när stora varumärkesjättar med enorm påverkan på den sökande unga kvinnan och mannen sprider budskap som “eat less”.

Det är så ledsamt och kränkande att vi idiotförklaras på att få den stämpeln, att vi accepterar det. Att många av oss kommer fortsätta att handla där. I samma butik som säger hej, du kvinna, du med alla ätstörningar – bli sämre! Var olycklig. Och gärna, smitta av dig till andra.

Jag hoppas att alla tröjor bränns på bål och att vi alla för all framtid aldrig köper något ifrån Urban Outfitters.

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center