Aum från yogi

Bläe och fy… eller som min underbara vän Fredrik Binette aka Binettipedia säger till mig:

“Ett välmående mentalt status & positivt tänkande är några nycklar till en frisk kropp. Att vara ödmjuk mot en som är sjuk & ge tid är viktigt även när det gäller sin egna fysiska kropp : ) AUM från yogi

Så med andra ord, jag är inte bitter, frustrerad eller sjukt sugen på att rasta mitt hjärta och lungor, nä då, jag har tålmod och lutar mig mjukt tillbaka och bejakar det faktum att i morgon bitti närjag vaknar, då är jag frisk.

Har införskaffat en massa lektyr som ska föda min kreativitet lite till när det gäller att baka ihop genomtänka cykelklasser.

b

3 Comments

 1. Fredrik Binette 4 mars, 2010at15:33

  AUM namah Shivaya

  vi får väl se imorn om din kropp har bejakat ditt positiva tänkande och din inre medvetna påverkan att bli frisk..
  isf är du välkommen imonr kl 16.45 på klassisk HathaYoga & så kan vi köra mer pranayama imorn med om du kan andas friare genom näsan ; )

  …om du orkar dig hela vägen till min yogastudio på södermalm??

  AUM sarveesham Shantir bhavatu

  // Fredrik

 2. Åsa 5 mars, 2010at09:02

  Du är bäst gumman! Hoppas att du mår bättre i dag. Massor med krypå kramar till dig!

 3. Användarens profilbild jessica 5 mars, 2010at13:26

  KRAM till er alla!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *