Bläe och fy… eller som min underbara vän Fredrik Binette aka Binettipedia säger till mig:

“Ett välmående mentalt status & positivt tänkande är några nycklar till en frisk kropp. Att vara ödmjuk mot en som är sjuk & ge tid är viktigt även när det gäller sin egna fysiska kropp : ) AUM från yogi

Så med andra ord, jag är inte bitter, frustrerad eller sjukt sugen på att rasta mitt hjärta och lungor, nä då, jag har tålmod och lutar mig mjukt tillbaka och bejakar det faktum att i morgon bitti närjag vaknar, då är jag frisk.

Har införskaffat en massa lektyr som ska föda min kreativitet lite till när det gäller att baka ihop genomtänka cykelklasser.

b


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center