Aum från yogi

Words by

Bläe och fy… eller som min underbara vän Fredrik Binette aka Binettipedia säger till mig:

“Ett välmående mentalt status & positivt tänkande är några nycklar till en frisk kropp. Att vara ödmjuk mot en som är sjuk & ge tid är viktigt även när det gäller sin egna fysiska kropp : ) AUM från yogi

Så med andra ord, jag är inte bitter, frustrerad eller sjukt sugen på att rasta mitt hjärta och lungor, nä då, jag har tålmod och lutar mig mjukt tillbaka och bejakar det faktum att i morgon bitti närjag vaknar, då är jag frisk.

Har införskaffat en massa lektyr som ska föda min kreativitet lite till när det gäller att baka ihop genomtänka cykelklasser.

b

3 Comments

 • Fredrik Binette

  AUM namah Shivaya

  vi får väl se imorn om din kropp har bejakat ditt positiva tänkande och din inre medvetna påverkan att bli frisk..
  isf är du välkommen imonr kl 16.45 på klassisk HathaYoga & så kan vi köra mer pranayama imorn med om du kan andas friare genom näsan ; )

  …om du orkar dig hela vägen till min yogastudio på södermalm??

  AUM sarveesham Shantir bhavatu

  // Fredrik

 • Åsa

  Du är bäst gumman! Hoppas att du mår bättre i dag. Massor med krypå kramar till dig!

 • jessica

  KRAM till er alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us