vasa

I helgen brakar det loss.

Vi sparkar igång samtidigt som starten går i Sälen och kör till segraren går i mål i Mora.

Gina har lovat att vara kranskulla… vi får se om hon fullföljer uppdraget…

Lite info:

I år testar vi ett “nytt” upplägg. Du som deltagare kan välja att vara med från start eller ansluta varje HELTIMME. Klassen är upplagd efter detta och vi kommer ligga i en lågintensiv zon 10 min innan varje heltimme och likadant 10-20 min efter varje heltimme.

Viktig är att du som ansluter eller kliver av endast gör detta prick på varje heltimme. Vi kommer 15 min innan varje heltimme stämma av med gruppen hur många som sitter kvar eller kliver av. Innan du lämnar salen vill vi också snabbt kolla läget så att du som deltagare är ok och mår bra samt samla in pulsbandet. Alltså lämna ej salen innan jag eller Jonas har haft en kort avstämning med dig som deltagare. Detta för din säkerhet.

Toalettbesök görs lämpligen då vi slår upp dörrarna för de som kliver av eller ansluter.

Jonas och jag kommer under klassen finnas där för att “serva” er så mycket som möjligt. Fylla på med vatten. Hjälpa till med Activio, langa bananer och annat.

Du kan som deltagare välja att boka din cykel/plats i förväg redan nu i receptionen på Nybroplan ENDAST om du tänkt delta hela klassen dvs ca 4 timmar.

På plats kommer vi att ha storbild med vasaloppet rullandes i bakgrunden samt assistans av fantastiska Activio. Activiosystemet kommer underlätta för oss alla att hålla fullständig kontroll på intensitet under klassen och också hjälpa oss att hushålla och disponera energi.

Vad du bör tänka på:

Ät och sov ordentligt dagen innan.

Ladda med en ordentlig kolhydratrik frukost, kom ej på tom mage.

Ta med fler vattenflaskor om du har möjlighet.

Torra kläder, byt gärna överdel under klassens gång.

Använd gärna vadderade byxor eller gelsadel, fyra timmar på en cykelsadel känns efter ett tag.

Meddela Jonas eller mig om du har några speciella behov.

Detta kommer finnas på plats:

Blåbärssoppa

Energidryck

Bananer

Vatten

Storbildstv

Activiosystem

Kranskulla

Lite andra små överraskningar


Eftersom klubben öppnar först 1000 är det viktigt att du som väljer att starta med oss 0800 är på plats utanför 0730.  Vi kommer öppna dörrarna fram till 0750. Du som startar 0900 är på plats utanför senast 0850.

Kom ombytt och startklar.

Har ni funderingar och frågor maila gärna mig på jessica@jessicaclaren.com.

Ser framemot en HÄRLIG söndag med er!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center