ballkongen redo för vindrickande… & klasser i påsk


Vänner, nu är det klart… alla döda ting som “levde” på min ballkong under vintern, har hamnat i soptunnan… Balkongen e skurad, möblerna tvättade och vårplantorna nedsatta i jord. Nu är det bara att vänta in liiiiiiite varmare kvällar, så korkar vi upp vinet och bubblet och skålar för vänskap, livet, dyra shoppingvanor, skidåkning och sommar!

Jag kör följande klasser i påsk:

Påskafton (lördag): Spinning 1030, Body Balance 1135, Döbelnsgatan Påskdagen (söndag): Spinning 1645, Döbelnsgatan
Annars kommer ni hitta mig i löparspåret… nu ska rumpan upp, minst 10 cm.

Puss på er!

Total
0
Shares
Comments 4
 1. Hallojsan! Glad Påsk på dig! Jag vill också ha upp rumpan 10cm!!! haha! Men eftersom jag varit sjuk i typ 2 månader så har den åkt ner 10cm istället! Blir ju inte bättre av att vara hos mamma på landet och äta kakor och tårta dagarna i ända *suck* Men men solen skiner! =) Stor kram på dig.

 2. Gumman din rumpa sitter där den ska.. det är mitt gamla arsle som sviker mig ;)

  Efter alla helger och alla förkylningar får du dominera på soinningcykeln när nybro slår upp dörrarna…

  Massa miljoner kramar
  J

 3. Glad påsk!
  Ligger hemma och är förkyld.
  Se till och njut i vårvärmen med god mat etc…

 4. haha tack för rumpkommentaren =) När öppnar nybroplan? Jag kommer ändå träna mest på Döbeln, men det kan ju vara skoj och testa nybro nån gång också! Du ska inte bara köra på nybro väl? Hoppas vi ses på spinning i veckan! Kraaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Det är sannerligen vår i luften…

Det är sannerligen vår i luften…

Inte minst märks det av att igår när jag sprang hem ifrån min klass i Alvik, var

Next
mohahhahaha.. jag slår Zlatan…!

mohahhahaha.. jag slår Zlatan…!

http://nikeplus

You May Also Like