Det är sannerligen vår i luften…

Inte minst märks det av att igår när jag sprang hem ifrån min klass i Alvik, var jag absolut inte ensam om att vara ute och springa. Undrar hur många som dammat av sina löparskor denna veckan och hur många som sätter igång lite för hårt och som idag knappt kan gå i trappor av träningsvärk?!?

Mina hundar har i alla fall fullständigt fått fnatt.
Rambo attackerade en matkasse med lunchrester efter en ganska mysig men kylig picknick i vårsolen med bästa Sofia. Kassen var lämnad i bilen, hundarna med, medans vi skulle snabbt uträtta lite ärende. när vi kom tillbaka var hela förar- och passagerarsätet var täckt i svartpeppar, salt och spenatblad… den skyldig, försökte se sååå oskyldig ut, men misslyckades katastrofalt genom att kassen hade fastnat runt halsen. Det roliga är att super snälla Bus, som e minst busig och aldrig skulle drömma om att vara olydig, ser ut att vara skyldigast.


Dagen efter satt vi och solade på en båtbrygga med sötaste och finaste Cissi & Maria nere vid kungsholmsstrand. Zorro var i sitt esse… fullständigt överlycklig över vårsolen.
Plötsligt i allt lugn och harmoni hoppar Zorro i vattnet som fortfarande var delvis täckt med is och ca 1-2 grader varmt.
FULLSTÄNDIG panik! Inne vid stranden var enbart is och Zorro kom inte in och var minst lika panikslagen som vi andra. Jag var på väg att hopap i när finaste bus på ett mirakulöst sätt lyckades kravla sig upp och in i land.

Min älskade Zorro har varit hos vetrinären igen… hans böld på armbågen är oförklarlig och efter några tusenlappar till, röntgen, dränering och en cortisonspruta hålle rjag tummarna att den försvinner.

puss
/J

1 Comment

  1. Spinning Linda =) 3 april, 2009at08:05

    Haha tack för ett skönt morgonskratt =) Den där lilla bus fick lite svårt att krångla sig ur den situationen kan jag tro. Svårt med sådana bevis =)
    Nu börjar min förkyldning ge med sig *peppar peppar* Men mitt knä är fortfarande ont så jag får gå lugna promenader ett tag framöver, men hoppas kunna spinna efter påsk igen! Har du tagit över måndagsklassen 19:40 på heltid? Hoppas hoppas! Nu ska jag till tandläkaren…isch…. GLAD PÅSK! Kramis Linda

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *