Bättre än jag tror

… är jag ibland. Dagens löpning var tung och inte så himla härlig. Ländryggen gjorde sig påmind hela rundan… och jag mumlade följande “mantra” i typ 10km… “måste börja styrketräna bål och baksida… måste börja styrketräna bål och baksida… måste börja styrketräna bål och baksida…” och ibland… “jävla höftböjare”. Men det visade sig att det gick hyfsat ok iaf.

Idag sprang jag en “hyffsat” snabb km i början av min löprunda. Detta iofs pga att jag hamnade hack i häl med en kille som jag låg och halvtävlade med Kungsholmen runt… tills vi kom till Fredhäll, där jag gav upp. Hade honom sedan tryggt ungefär en minut framför mig. När jag stannade efter ett varv… fortsatte snubben.

1 Comment

  1. Angelica 7 juni, 2010at16:48

    Milen på 47 min! Det är ju helt galet snabbt ( mina mått mätt ). Starkt jobbat!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *