Nästa vecka verkar bli en vecka med löpning, i massor! Temperaturen ska nämligen sjunka ner till “normala” grader och det gör mig lycklig.

Att svettas är i många avseende fantastiskt härligt och ett tecken på att kroppen kan reglera kroppstemperaturen. Viktigt är att få i sig vätska och elektrolyter, framför allt nu när temperaturen är tropisk.

Igår gästades min Body Balance av dels en svettattack så min lugg lyftes underifrån (jag är ju nämligen tok lockig egentligen, Linda du hade haft ett leende på läpparna och tänkt tillbaka på svunna IKSU-tider) och en mer härlig och trevlig gäst i form av Emma. Emma har gjort en beundransvärd resa med att arbeta sig ner till en “normal” vikt (skulle vilja kalla det trivselvikt) där kroppen och själen är i balans. Imponerande Emma. Nu är du jätte fin Emma och ska absolut inte bli smalare. Jag hann prata lite snabbt med Emma och hoppas få se henne mer och oftare på mina klasser och att jag någonstans motsvarade hennes förväntningar.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center