Besök av Emma

Nästa vecka verkar bli en vecka med löpning, i massor! Temperaturen ska nämligen sjunka ner till “normala” grader och det gör mig lycklig.

Att svettas är i många avseende fantastiskt härligt och ett tecken på att kroppen kan reglera kroppstemperaturen. Viktigt är att få i sig vätska och elektrolyter, framför allt nu när temperaturen är tropisk.

Igår gästades min Body Balance av dels en svettattack så min lugg lyftes underifrån (jag är ju nämligen tok lockig egentligen, Linda du hade haft ett leende på läpparna och tänkt tillbaka på svunna IKSU-tider) och en mer härlig och trevlig gäst i form av Emma. Emma har gjort en beundransvärd resa med att arbeta sig ner till en “normal” vikt (skulle vilja kalla det trivselvikt) där kroppen och själen är i balans. Imponerande Emma. Nu är du jätte fin Emma och ska absolut inte bli smalare. Jag hann prata lite snabbt med Emma och hoppas få se henne mer och oftare på mina klasser och att jag någonstans motsvarade hennes förväntningar.

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Blivande fru Larsson på besök

Blivande fru Larsson på besök

Igår gästades jag av blivande fru Larsson och hennes kärlek på min längre

Next
Nya smultronställe

Nya smultronställe

Det är lite härligt att titta på Stopckholm (söder) med nya ögon

You May Also Like