Blivande fru Larsson på besök

Igår gästades jag av blivande fru Larsson och hennes kärlek på min längre cykelklass som var inspirerande av dagens sträckning på Tour de France. Härligt aggressiva klättringar vilket gjorde att min kropp “tok transpirerade”. Jag var dyblöt efter klassen. Åsas var lika vacker som innan hon klev på sadeln medan jag såg ut som en dränkt råtta.

Eftersom temperaturen klättrat upp ordentligt igen badad min lägenhet i ovälkommande värme och vi gjorde en repris på gårdagen. Dvs en filt, hämtmat, gräs som luktade halm och var torrt som fnöske och ett gäng däckade vänner.

Idag vet jag att det väntar ett paket hemma till mig från Nikestore.se. Tjohooooo!

Total
0
Shares
Comments 3
  1. Älskar dina foton, Jessica! Stensköna färger och hård kontrast, och det där suddiga sm mynnar ut i en skärpa suger liksom in en! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Performance

Performance

Min kropp känns lite lyckligare idag när temperaturen studsade ner till 26

Next
Besök av Emma

Besök av Emma

Nästa vecka verkar bli en vecka med löpning, i massor!

You May Also Like