Igår gästades jag av blivande fru Larsson och hennes kärlek på min längre cykelklass som var inspirerande av dagens sträckning på Tour de France. Härligt aggressiva klättringar vilket gjorde att min kropp “tok transpirerade”. Jag var dyblöt efter klassen. Åsas var lika vacker som innan hon klev på sadeln medan jag såg ut som en dränkt råtta.

Eftersom temperaturen klättrat upp ordentligt igen badad min lägenhet i ovälkommande värme och vi gjorde en repris på gårdagen. Dvs en filt, hämtmat, gräs som luktade halm och var torrt som fnöske och ett gäng däckade vänner.

Idag vet jag att det väntar ett paket hemma till mig från Nikestore.se. Tjohooooo!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center