Blivande fru Larsson på besök

Igår gästades jag av blivande fru Larsson och hennes kärlek på min längre cykelklass som var inspirerande av dagens sträckning på Tour de France. Härligt aggressiva klättringar vilket gjorde att min kropp “tok transpirerade”. Jag var dyblöt efter klassen. Åsas var lika vacker som innan hon klev på sadeln medan jag såg ut som en dränkt råtta.

Eftersom temperaturen klättrat upp ordentligt igen badad min lägenhet i ovälkommande värme och vi gjorde en repris på gårdagen. Dvs en filt, hämtmat, gräs som luktade halm och var torrt som fnöske och ett gäng däckade vänner.

Idag vet jag att det väntar ett paket hemma till mig från Nikestore.se. Tjohooooo!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.