Idag har jag gjort en sak jag borde gjort för länge sedan. Ni vet det där med att försöka leva lite som man lär. Jag lämnade över mig själv och min mtb till Patrik på Specialized Concept Store i Hammarby Sjöstad och fixade till så att vi passar varann perfekt. Alltså ännu bättre än innan. Vi har mätt och justerat allt för att det ska liksom ska ge mig absolut allra bästa förutsättningarna att cykla så bra som möjligt. Alla borde göra en bikefit, faktiskt.

Vi har justerat typ allt.

Att köpa en cykel och inte göra en bikefit är lite som att springa i skor anpassade för pronation fast du har en neutral fotisättning.

Jag hade tänkt ta med mig min kamera, men lyckades glömma av den när jag for genom lägenheten. Var tvungen att förverkliga hela processen och delar med mig av två bilder på en assnygg Patrik och lika snygg cykel – sedan jag som ser ut, typ som en tupp.

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center