Jag fick frågan vad jag pluggat och hur jag kan veta så mycket om kroppen.

Jag är galet förtjust i att omsätta teori i praktik och verkligen lära känna mig själv och kroppen. Att förstå varför och hur vissa saker fungerar. Jag söker alltid efter mer kunskap och tror att det är en av de viktigaste faktorerna till att hålla sig uppdaterad men också det att testa det man teoretiskt vet.

Sedan har jag, så klart, pluggat. Massor.

Jag började läsa till kemist och sedan försökte jag hitta kärleken till att bli civilingenjör och  gav det några år med studielån innan jag insåg att det inte var min grej. Sidanom pluggade jag näringslära och idrottsmedicin och tyckte, förstås, att det var skitkul. Läste till sjukgymnast men hoppade av och pluggade lite mer idrottsmedicin.

Började utbilda mig till instruktör och tog alla utbildningar jag kunde. Hamnade till slut på Hyper Island och tog examen som Interactive Art Director.

Sedan dess har jag fortsatt att vidareutbilda mig.

Det var den kortfattade sammanfattningen. Det finns, så klart, en betydligt längre.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center