Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Det där med kroppen

Senast uppdaterad:

Jag fick frågan vad jag pluggat och hur jag kan veta så mycket om kroppen.

Jag är galet förtjust i att omsätta teori i praktik och verkligen lära känna mig själv och kroppen. Att förstå varför och hur vissa saker fungerar. Jag söker alltid efter mer kunskap och tror att det är en av de viktigaste faktorerna till att hålla sig uppdaterad men också det att testa det man teoretiskt vet.

Sedan har jag, så klart, pluggat. Massor.

Jag började läsa till kemist och sedan försökte jag hitta kärleken till att bli civilingenjör och  gav det några år med studielån innan jag insåg att det inte var min grej. Sidanom pluggade jag näringslära och idrottsmedicin och tyckte, förstås, att det var skitkul. Läste till sjukgymnast men hoppade av och pluggade lite mer idrottsmedicin.

Började utbilda mig till instruktör och tog alla utbildningar jag kunde. Hamnade till slut på Hyper Island och tog examen som Interactive Art Director.

Sedan dess har jag fortsatt att vidareutbilda mig.

Det var den kortfattade sammanfattningen. Det finns, så klart, en betydligt längre.

 

0
Nästa
Bikefit

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.