“Bli-frisk-snabbt-juice”

Jag har jobbat i ryggläge hemifrån idag. Kraxat och utstöt små ljud via Skype när vi har försökt ha möte. Men det känns lite som det vänder nu.

Mitt i allt kraxande blandat med enorm rastlöshet, drog jag fram min juicepress och hällde i svenska äpplen, lime, citron, mynta och ingefära.

  1. Låter supergott! Jag har en likadan mixer, ser att du satt en platspåse på “skräpkorgen”, smart! Då är det bara att slänga allt och slippa diska dessutom. Det snor jag direkt!

  2. Här kommer ett supertips om du är förkyld! 1 dl blåbär (frysta går kanon) 1 tsk honung, en pressad vitlöksklyfta. Släng ner i en mugg och fyll upp med hetvatten. Svep! :) inte fullt så äckligt som det låter, och mitt halsonda och snorande är som bortblåst! :) Värt ett försök i alla fall? Stor krya på dig-kram!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.