Jag har en form av löjlig benägenhet att bli förälskad i funktionskläder.

1 november dyker massivs av Nike Pros grejer upp i butik (finns redan nu om man letar lite). Blanda annat den snygga tröjan med extra feature för hästsvans tillhör Nike Pro. Kläder som andas, håller dig torr och varm.

Jag skulle varit med och lekt i snön som singlade ner i morse, men kroppen är sliten och seg och verkligen behövde vila, åtminstone på förmiddagen. Däremot var jag där och hejade på och blev glatt överraskad av att få träffa Sofie. Varje gång jag träffar den kvinnan blir jag så jäkla imponerad av hennes bravur med ironman. Heja Sofie. Hon gör dessutom armhävningar med en hand… se nedan.

Hela Stockholm är täckt med 8 cm nysnö och jag blev sjukt förtjust i Petters utomhusträning med de tappra nedan. Mera sådant. Skulle ni vara sugna på att haka på?

Sara kelade lite med Slarre som var parkerad att ta emot att alla som var ute och testade Nike Pro kläderna. Vi huserade på Metropolis som jag tycker andas New York .

Boom i Humlan med Nike Pro 3 from jessica clarén on Vimeo.

jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center