BOOM i humlan

Jag har en form av löjlig benägenhet att bli förälskad i funktionskläder.

1 november dyker massivs av Nike Pros grejer upp i butik (finns redan nu om man letar lite). Blanda annat den snygga tröjan med extra feature för hästsvans tillhör Nike Pro. Kläder som andas, håller dig torr och varm.

Jag skulle varit med och lekt i snön som singlade ner i morse, men kroppen är sliten och seg och verkligen behövde vila, åtminstone på förmiddagen. Däremot var jag där och hejade på och blev glatt överraskad av att få träffa Sofie. Varje gång jag träffar den kvinnan blir jag så jäkla imponerad av hennes bravur med ironman. Heja Sofie. Hon gör dessutom armhävningar med en hand… se nedan.

Hela Stockholm är täckt med 8 cm nysnö och jag blev sjukt förtjust i Petters utomhusträning med de tappra nedan. Mera sådant. Skulle ni vara sugna på att haka på?

Sara kelade lite med Slarre som var parkerad att ta emot att alla som var ute och testade Nike Pro kläderna. Vi huserade på Metropolis som jag tycker andas New York .

Boom i Humlan med Nike Pro 3 from jessica clarén on Vimeo.
3 Comments

 1. Terese Alvén 22 oktober, 2010at17:10

  Attans att man hade annan träning imorse. Det var tungt att tacka nej till den träffen, men det är bara att acceptera – det går inte att göra allt samtidigt. KRAM

 2. Användarens profilbild jessica 22 oktober, 2010at17:12

  Nästa gång! Vi mååååste ju styra upp yogan! Hur har du det i helgen eller på måndag?

 3. Sofie 25 oktober, 2010at19:06

  Haha, söta du! Armhävningar på en hand, I wish.
  Jag försökte bara överleva fredagmorgonen…
  Men det blev en riktigt riktigt bra sådan.
  Ses snart, löpträning eller inte. Stor kram!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *