Jag är galet fyrkantig i hela skallen… har suttit hela dagen, med avbrott för lite små grejor till Mango och en runda på stan för att hitta en ny dunjacka (vilket jag då gjorde med den “återhållsamma” prislappen på 7000 sek, vilket är en helt annan historia… den fick, tillsvidare, stanna kvar i butiken.) med att försöka sätta musiken till “Voodoo Ride”. Jag vet precis hur och vad musiken ska symboliseras och skapa för känsla. Nu ska jag bara bestämma exakt vilka beats av alla miljoner som ska få äran att vävas ihop till en klass.

Måste beundra Pernilla som är inne på 50 dagar utan godis, shiiit vilken bedrift. Läste i ToppHälsa idag att enligt Gunde så tar det 3 månader att bli av helt med sötsuget efter det att man stoppat i sig en godisbit… håller du med Nilla eller räknar du dig som “ren”? Jag ser hur som dig som en enorm förebild och kanske borde eftersträva att klara 50 dagar med?

Så… utan socker hittade jag denna rackarn, utan tillsatt fett och med Himalaya salt, redo för micron, på Eat.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center