Fyrkantig

Jag är galet fyrkantig i hela skallen… har suttit hela dagen, med avbrott för lite små grejor till Mango och en runda på stan för att hitta en ny dunjacka (vilket jag då gjorde med den “återhållsamma” prislappen på 7000 sek, vilket är en helt annan historia… den fick, tillsvidare, stanna kvar i butiken.) med att försöka sätta musiken till “Voodoo Ride”. Jag vet precis hur och vad musiken ska symboliseras och skapa för känsla. Nu ska jag bara bestämma exakt vilka beats av alla miljoner som ska få äran att vävas ihop till en klass.

Måste beundra Pernilla som är inne på 50 dagar utan godis, shiiit vilken bedrift. Läste i ToppHälsa idag att enligt Gunde så tar det 3 månader att bli av helt med sötsuget efter det att man stoppat i sig en godisbit… håller du med Nilla eller räknar du dig som “ren”? Jag ser hur som dig som en enorm förebild och kanske borde eftersträva att klara 50 dagar med?

Så… utan socker hittade jag denna rackarn, utan tillsatt fett och med Himalaya salt, redo för micron, på Eat.

8 Comments

 1. louise stapel 24 oktober, 2010at08:52

  Intressant, jag är inne på 16:e dagen utan sött och kaffe. TRE MÅNADER, WOW!!! Saknade dig igår, kram

 2. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2010at10:49

  Oooo Lollo i missed u to. Jag var fullkomligt utslagen. Tror jag med ska ge mig in i ett sockerfritt tillstånd… måste bara hitta en lämplig muta till mig själv :)

  KRAM

 3. Nilla 24 oktober, 2010at11:15

  Bedrift eller inte så e det faktiskt bara svårt de 3 första veckorna tycker jag, då skulle jag kunnat ge mycket för choklad, saltlakrits och allt annat! Nu känns det liksom mer som, “Jaha, godis nä det e inge gott” Men jag vågar inte prova för då e jag säkert fast som i klister igen!

  Jag tror nämligen på Gunde i det fallet, jag tror det måste gå en längre tid om man ska ur “socker fällan” . Även fast jag känner mig “ren” så vågar jag inte stoppa in en chokladbit i munnen med risk för “återfall”!

  Klart du skulle klara 50 dagar! Starta idag, ring mig på tisdag (dag 3) och svär högt och sen handlar det om att “öva upp pannbenet”! Klarar jag så lovar jag dig att du klarar det glanat!

  Stora karmar
  /Pernilla

 4. Användarens profilbild jessica 24 oktober, 2010at11:22

  ha ha du e underbar, ok Pernilla, vi har en pakt. :)

 5. Nilla 24 oktober, 2010at11:51

  Hehehe! Jajjemensan en pakt har du och jag!

 6. Jojohanna 24 oktober, 2010at21:42

  Typiskt! Jag skulle ha läst det här för ett par timmar sedan, innan jag “råkade” gå förbi godishyllan på affären. Har inte varit sugen på godis på flera veckor förrän idag. Kanske hade jag struntat i godiset om jag hade kikat in här först, och hos Nilla, dit jag tänkte hitta nu….
  Lycka till med cykelmusikmixtrandet (långt ord)!

 7. Pingback:“Always remember to slow down in life; live, breathe, and learn; take a look around you whenever you have time and never forget everything and every person that has the least place within your heart.” « Lollo Stapel

 8. louise stapel 25 oktober, 2010at09:26

  Jag var oxå helt utslagen men jag åkte ner och tidigt i säng, utbildning hela söndagen :) Klart du klarar dig utan socker. Lite jobbigt bara nu när mina favo lussebullar och pepparkakor har säsong :) Ngt bra tips utan socker ?

  Ha en fantastisk vecka, kram

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *