Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Borta bra men hemma bäst

Senast uppdaterad:

Jag har landat. Strandat nästan i soffan. Efter att varit på resande fot i 25 timmar. Världens längsta resa hem från portland – tur att jag hade fantastiskt sällskap med Madde. Jag har sådan tokig jetlag att jag behöver samla in timmar på mitt sömnkonto, ganska ordentligt kan man säga. Har gått ifrån att ligga ner med fötterna i högläge och typ slumra till att fnissa hysteriskt.

I morgon klockan 13:00 värmer jag upp alla löpare ute i Sandhamn. Funderade lite snabbt på hur lång tid och om det är en bra väg att cykla på därifrån hem till Stockholm. Någon som vet?

[insert]

[/insert]

0
Föregående
Recap

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.