Har varit sådan full rulle att vi under måndagen och tisdagen i Portland inte hann med så mycket av Portland, men massor ute på Nikes enorma HQ. Runt ca 10-13 000 jobbar i det gigantiska campusliknande området.

På onsdagen hade vi dagen för oss själva. I och med jetlaggen och att allt var upp och ner med vilken tid och dag det var, lyckades vi ta oss ut och springa längs vattnet vid 7:00 på morgonen. Samtidigt som vi njöt av den varma morgonbrisen ut mot vattnet, satt ett gäng uteliggare och puffade på. Kontrasterna i USA, mellan det mesta, är alltid så enormt mycket större än i Sverige.

Vi svängde inom Whole Foods två gånger. Jag skulle verkligen kunna gå där inne i timmar och jag verkligen önskar att vi fick ett Whole Foods till Stockholm. Vi är så redo.

Portland är en extremt hundvänlig stad. Överallt står det vattenskålar och små “doggy treats”. Det gör mig liksom lycklig i själen. Och lika olycklig som lycklig när jag ser uteliggarnas hundar revben genom pälsen.

Det mesta som tillkom till mitt bagage köpte jag på flygplatsen – på Heathrow. Skorna – kunde liksom inte låta bli alls – ni vet när man får den där känslan att de bara ska hoppa ner i väskan med hem.

[insert]

[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center