Har ni koll på Periscope – nya boomen. Livesänder rakt i från livet, du kommer så nära du kan. På något sätt gillar jag det bättre än Snapchat även om jag tycker att båda måste fixa sitt användargränssnitt lite. Du hittar mig där som jessicaclaren. Lovar att streama massor från min vardag. Börjar ikväll när vi ska köra bålträning.

En annan sak som jag ska prova och tycker ni ska prova med är Hannas avokadoglass med mynta – hur god ser inte den ut!

Kolla också in Elnas sommarbilder från Öland – jag vill med vara i öppna landskap och på landet. Österlen – jag längtar efter dig!

Min Kickr alltså -tycker så himla mycket om dig, extra mycket regniga sommardagar.

Har fått ett par trådlösa lurar att prova – så himla härligt med mindre trassel och ingen sladd som irriterar på ryggen. Jag drar nämligen alltid sladden under tröjan eftersom jag avskyr att ha den svängande lös eller ha ett armband runt armen med telefonen i.

Det är snart augusti – helt tokigt. Många kreativa tankar brukar komma under sommaren. Skriv ned dem! Du kanske kan förverkliga dem  i augusti eller senare i höst!

[insert]kickr [/insert]

[insert]urbanista[/insert]


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center