Braig lista till dig

Har ni koll på Periscope – nya boomen. Livesänder rakt i från livet, du kommer så nära du kan. På något sätt gillar jag det bättre än Snapchat även om jag tycker att båda måste fixa sitt användargränssnitt lite. Du hittar mig där som jessicaclaren. Lovar att streama massor från min vardag. Börjar ikväll när vi ska köra bålträning.

En annan sak som jag ska prova och tycker ni ska prova med är Hannas avokadoglass med mynta – hur god ser inte den ut!

Kolla också in Elnas sommarbilder från Öland – jag vill med vara i öppna landskap och på landet. Österlen – jag längtar efter dig!

Min Kickr alltså -tycker så himla mycket om dig, extra mycket regniga sommardagar.

Har fått ett par trådlösa lurar att prova – så himla härligt med mindre trassel och ingen sladd som irriterar på ryggen. Jag drar nämligen alltid sladden under tröjan eftersom jag avskyr att ha den svängande lös eller ha ett armband runt armen med telefonen i.

Det är snart augusti – helt tokigt. Många kreativa tankar brukar komma under sommaren. Skriv ned dem! Du kanske kan förverkliga dem  i augusti eller senare i höst!

[insert]kickr [/insert]

[insert]urbanista[/insert]

3 Comments

  1. helenaenqvist 23 juli, 2015at10:17

    periskope läste jag om häromdagen och blev nyfiken! Nu laddade jag ned appen och får väl testa någonting!

  2. Josefine 23 juli, 2015at21:26

    Hej tänkte kolla ifall du har någon aning om vad jag har fått för skada innan jag hinner gå till eventuell läkare. Jag har haft ont någonstans kring yttre fotknölen men det känns bara när den belastas riktad nedåt mot marken exempelvis när man sitter i skräddarställning(annars bara lätta känningar i vissa situationer). Ingen aning vad det kan vara med den ser eventuellt lite svullen ut, men inte alls mycket. Vill ju träna men samtidigt inte belasta foten för mycket just nu, har ett jobb där jag står och går runt större delen av dagen så foten belastas ju trots att jag inte tränar. Kör också på trådlösa hörlurar, hur bekvämt som helst!! :D

  3. Clara Edvinsson 26 juli, 2015at20:14

    Åh, dem hörlurarna har jag funderat på att köpa. Hur är dem?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *