Vinn startplats till 1572 MTB Challenge

Nästa helg är det augusti och då går det ett mtb-lopp i Motala och gissa vad – jag har två platser att tävla ut! Jag kommer åka dit och köra.

Loppet ska vara riktigt fint och snabbkört och relativt otekniskt. Ett lopp för alla med andra ord.

1572 MTB Challenge ingår i Cykelvasans utvalda lopp som är seedningsgrundande och ger det en möjlighet att inför starten i Sälen förbättra sin startposition. 1572 är ett lopp av snabb karaktär, där alla åkare har stora möjlighet att göra bra tider i förhållande till vinnarens sluttid, vilka sedan omvandlas till en seedningsgrundande procentsats, ni sedan meddelar Cykelvasan. Antingen direkt efter lopp, eller på plats i Mora.

Är du dessutom med i She Rides har du 200 kronor i rabatt på anmälningsavgiften – rabattkod hittar du inne i gruppen på Facebook.

För att knipa en plats – ge mig en härlig motivering – eller berätta något annat härligt i kommentarerna.

 

[insert]
1572-2[/insert]

6 Comments

 1. Anicka 25 juli, 2015at16:41

  Väntar på min första egna MTB som kommer i början av veckan så det vore toppen att få inviga den på loppet i Motala eftersom jag också är född och uppvuxen där men flyttat vidare som vuxen!

 2. Patrik Karlsson 25 juli, 2015at19:23

  Har positiva känslor kopplade till Motala. Tog mitt livs första pallplats i alpin skidåkning där som pojkspoling (typ 1979-ish). Gjorde i år debut på Vätternrundan efter år av tvekan. 1572 skulle dessutom passa perfekt som genomkörare inför Cykelvasan för att kanske klara ett tillspetsat mål på 3.20.

 3. Amira 25 juli, 2015at22:22

  Ååå jag har faktiskt redan en startplats!:-) Jag vann min plats på Motala MTB Challenge förra året och det var bland det roligaste och vackraste lopp jag kört så jag måste bara dela länken!

 4. Robert 26 juli, 2015at20:59

  Jag köpte min mtb i år och har nu upptäckt detta underbara sätt att vara ute i naturen. Efter att ha bonkat på min första tur med cykelklubben (7 mil och 1 vattenflaska..) då jag fick ge mig mot en 14 åring så har jag nu lärt mig en del.

  Har anmält mig till Cykelvasan och missade att man kunde seeda upp sig tills det var för sent. Nu är det här min sista chans att få en bättre upplevelse på resan mellan Sälen och Mora.
  Sedan passar 1572 mig väldigt bra då jag inte är så superteknisk…ännu!! :)

  Så ge mig en plats så får jag njuta av att ha Vättern lite på min vänstra sida och inte bara på min högra ;)

 5. Peter Enbom 29 juli, 2015at06:55

  Skulle gärna vinna en plats så jag får ett bra hårt pass innan vasan och känna om formen finns att åka under 3 timmar där.

 6. sandra 29 juli, 2015at07:00

  Om det inte är för sent att vara med i tävlingen… jag skulle gärna vinna en startplats till mitt första långlopp sedan förra årets Lida Loop. Spännande och nervöst på samma gång men samtidigt kul och något jag längtat mycket efter.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *