Små favoriter – Från Byredo till Garmin Edge 520

Min stora Garmin Edge 1000 är utbytt mot en mindre med LIVE uppdatering mot Strava – hej Garmin Edge 520. I vinter ska jag plocka QOM. Ska se till att sno tillbaka det som blivit stulet under oktobervilan.

Hörlurar – köper jämt nya när jag ska resa för att jag inte hittar mina andra. Sedan väl hemkommen, hittar jag typ alla.

Byredo – jag är addicted. Jag har några olika flaskor (läs rätt många) i badrumsskåpet. En av mina favoriter är Pulp – men också Byredo Oud Immortel – tyngre och mer spännande. Har precis köpt doftoljan.

Jag är kreatör – och idéspruta. Om jag hade förverkligat åtminstone 1/4 av allt jag kommer på hade jag varit rik nu. Så nära till hands – litet block att skriva ned det jag kommer på och – viktigaste – finns en rubrik för “next step”.

 

garmin-edge-520

Total
0
Shares
Comments 4
  1. Du måste berätta mer om 520 sen när du testat den. Jag vill mest åt kartfunktinonen i en gps egentligen. Mitt lokalsinne är ju sådär…

  2. Ohhh, den där garminen kikade jag på häromdagen, en av grabbarna jag cyklar med har skaffat en. ÄLSKAR Stravakopplingen!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Du och din självkänsla

Du och din självkänsla

Vet du, det är aldrig försent att förverkliga drömmar eller göra det du alltid

Next
Gott by Malin

Gott by Malin

I fredags hängde en påse på dörren med en kylklamp och massa härliga godsaker

You May Also Like