Små favoriter – Från Byredo till Garmin Edge 520

Min stora Garmin Edge 1000 är utbytt mot en mindre med LIVE uppdatering mot Strava – hej Garmin Edge 520. I vinter ska jag plocka QOM. Ska se till att sno tillbaka det som blivit stulet under oktobervilan.

Hörlurar – köper jämt nya när jag ska resa för att jag inte hittar mina andra. Sedan väl hemkommen, hittar jag typ alla.

Byredo – jag är addicted. Jag har några olika flaskor (läs rätt många) i badrumsskåpet. En av mina favoriter är Pulp – men också Byredo Oud Immortel – tyngre och mer spännande. Har precis köpt doftoljan.

Jag är kreatör – och idéspruta. Om jag hade förverkligat åtminstone 1/4 av allt jag kommer på hade jag varit rik nu. Så nära till hands – litet block att skriva ned det jag kommer på och – viktigaste – finns en rubrik för “next step”.

 

garmin-edge-520

4 Comments

 1. minatraningstajts 31 oktober, 2015at23:08

  Tänker ALLTID på dig när jag ser Byredo!

 2. Användarens profilbild jessica 1 november, 2015at00:44

  Åh är det sant! Underbar du är!

 3. annamjansson 1 november, 2015at12:46

  Du måste berätta mer om 520 sen när du testat den. Jag vill mest åt kartfunktinonen i en gps egentligen. Mitt lokalsinne är ju sådär…

 4. Elna 2 november, 2015at11:28

  Ohhh, den där garminen kikade jag på häromdagen, en av grabbarna jag cyklar med har skaffat en. ÄLSKAR Stravakopplingen!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *