Små favoriter – Från Byredo till Garmin Edge 520

Words by

Min stora Garmin Edge 1000 är utbytt mot en mindre med LIVE uppdatering mot Strava – hej Garmin Edge 520. I vinter ska jag plocka QOM. Ska se till att sno tillbaka det som blivit stulet under oktobervilan.

Hörlurar – köper jämt nya när jag ska resa för att jag inte hittar mina andra. Sedan väl hemkommen, hittar jag typ alla.

Byredo – jag är addicted. Jag har några olika flaskor (läs rätt många) i badrumsskåpet. En av mina favoriter är Pulp – men också Byredo Oud Immortel – tyngre och mer spännande. Har precis köpt doftoljan.

Jag är kreatör – och idéspruta. Om jag hade förverkligat åtminstone 1/4 av allt jag kommer på hade jag varit rik nu. Så nära till hands – litet block att skriva ned det jag kommer på och – viktigaste – finns en rubrik för “next step”.

 

garmin-edge-520

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us