Gott by Malin

I fredags hängde en påse på dörren med en kylklamp och massa härliga godsaker från Gott by Malin. Jag blir så himla glad ända in i själen av bra mat med fina råvaror men också himla glad över kreativa kvinnor som vågar gå sin egen väg.

Jag fick prova en fantastisk chokladkaka – chokladig, krispig botten med kakao nibs. Len fräsch apelsinfyllning, och högst upp chokladcheesecake. Allt toppas med rå choklad. Och sedan en ljuvlig Raw Christmas Cheesecake – med pepparkaksbotten.

Gott by Malin har catering och du beställer direkt ifrån hennes webshop. Heja dig Malin och till oss andra tack för att du vågar satsa på din grej.

 

gott-by-malin-2

gott-by-malin-3

gott-by-malin-6

gott-by-malin

 

2 Comments

  1. Jeanna 2 november, 2015at05:57

    Åååååh blir så avis nu! Suktar alltid efter Malins grejer på Blueberry, nom nom.

  2. Hanna Dahl 3 november, 2015at08:33

    Jag är ingen stor fan av rawfood. När jag äter söta saker vill jag ha riktigt bakverk. Men det här första gången jag ser rawfood-bakverk som ser riktigt aptitliga ut! Det här kommer jag definitivt prova.
    Och jag kan inget annat än hålla med om att det är härligt med människor som vågar satsa och sträva efter sina drömmar. Något jag själv försöker bli bättre på för varje dag som går. En stor klapp på axeln till alla som inspirerar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *