Hur förstår man att en dröm och en av alla sakerna på ens Bucket list kommer bli av – redan om 1 månad?

På riktigt hur förstår man det? Nuläget är att det är ganska svårt att greppa. För varje dag som passerar så blir det mer verkligt. Vi ska alltså den 8:e marssätta oss på ett flyg ned till Sydafrika och sedan den 15 mars ställa oss på startlinjen för prologen av 2020 års Cape Epic.

Hur sjukt är inte det?!

Vi fick ett Wild Card i höstas. Jag och Sandra. Det landade i inkorgen när livet var lite ställt på sin spets. Min dröm var från start att ge hela Team She Rides en startplats, något jag började arbeta på som överraskning i våras. Men av olika anledningar så blev det inte så. Sedan hamnade jag på sjukhus och trodde inte jag skulle överleva och väl ute på andra sidan – så låg det där ändå. Ett wild card till mig och Sandra.

Jag minns när jag ringde Sandra och berättade och vi både var lite smått tagna på sängen och inte riktigt med på om vi (jag) skulle kunna komma tillbaka för att fixa 647 km och 15 500 höjdmeter i Sydafrika bara några månader bort i tiden. Jag minns också när vi pratade om det med laget och vi fick världens bästa pepp och hejarop. Vi har världens finaste team mates förening och sponsorer som hejar på oss.

Nu är det drygt 4 veckor till start och kroppen svarar på träning och blodvärdena tickar uppåt. Jag och Sandra gör allt vi kan för att få de bästa förutsättningarna där söderöver och största målet är att uppleva allt. Sandra är rutinerad etappåkare, jag orutinerad. Vi är jämna och lika på många sätt och vi har styrkor som kompletterar varandra. Det är verkligen snart mars. Riktigt snart och det är snart dags.

Så ja – om allt går som det ska så blir det en start i Cape Epic för Team She Rides. Hur galet är inte det? Vill ni veta hur vi förbereder oss? Ge mig en kommentar!

6 Comments

 1. Anna 11 februari, 2020at20:10

  Vilken grej!! Så spännande, det ska bli kul att få följa er!!
  Så… hur förbered ni er? Swift inne i en bastu?

  Ps.
  Ni kommer fixa det galant!! ?

 2. Användarens profilbild jessica 11 februari, 2020at20:13

  Visst är det en galen grej! Ska berätta hur vi förbereder oss! Jag kommer basta o bada varma bad bla! Mer om det framöver och TACK för hejarop ???

 3. Josefin Johansson 11 februari, 2020at20:33

  Hur kul och spännande är inte det här! Stort grattis till platserna och lycka till med förberedelser och loppet! Vore verkligen spännande att höra om träningen och ert äventyr i Sydafrika⭐️

 4. Användarens profilbild jessica 11 februari, 2020at20:36

  STORT tack och visst är det helt sjukt spännande. ?

 5. Åsa Ekelund 11 februari, 2020at22:33

  Så himla dpännande och roligt. Grattis! Är hälsan åter tillräckligt?
  Lycka till Jessica och ta hand om er!

 6. Lykke 12 februari, 2020at07:59

  Grattis! Min man Lars skall också köra med sin kollega Anna. Skall bli kul att följa er alla!! Grymt avis, vilken upplevelse! Stort lycka till!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *