Det passar lagom att få lite snurr på bloggen igen (läs: det är ta mig tusan hög tid) i samband med ett födelsedagskalas. Och födelsekalas det hade vi igår. Ett storslaget sådant med ostron, öppen eld, lera och en stor hund.

Igår firade vi Studio L’Echelon som öppnade portarna för lite mer än ett år sedan. Det har varit en fantastisk resa att vara med och bygga Stockholms och Sveriges första cykelstudio i sitt slag.

Att få se en anläggning blomma ut och hitta hem – från klasser med 1-3 deltagare – till nu med väntelista, är mer än fantastiskt. Gåshud.

Förutom att jag coachar klasser på studion så är jag Head Coach för programmeringen av klasserna och tillsammans med ett gäng andra, ser vi vill till att utbudet ska passa allt från den nyfikne kanske ovana cyklisten till den mer rutinerade.

Hur vi firade? Vi var utbjudna till Ingarö och en av ängarna som ringlar över landskapet därute. Vi välkomnades med en “Oyster Bar” och jag tror mig tusan det var de godaste ostronen jag ätit. Älskar skaldjur men har aldrig jublat över ostron. Men nu jublar jag och vill ha mer. Den milda vintern fortsatte att förbarma oss igår och över öppen eld tillagades fisksoppa.

Mellan fisksoppan och kaffet som tillagades över samma öppna eld som soppan, delades vi in i lag om fyra och spelade Echelons variant av Mästarnas mästare. Vinsten var äran och en flamingo. Flamingon fick följa med mitt lag.

Kände att jag var inspirerad där över den öppna elden att vara mer i naturen och laga mat. Förmodligen inspirerad av en sällskapet och ständiga matbilder i mina flöden. Men det känns som att J kan få sällskap ut på någon härlig klippa i alla fall.

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *