I början (typ 1999) när jag yogade och gjorde vinyasa i en oändlighet, gjorde jag en sak ganska galet. Jag hade inte koll på min Chaturanga alls och var mer inställd på att göra en armhävning än att vara snäll mot kroppen och hjälpa den upp i bakåtböjningen som sen kommer.

[insert]

[/insert]

När jag och Mo var i LA och yogade, så yogade jag för Kathryn Budig som också varit på Nike Blast, om jag minns rätt. She is a cool cat. Jag prenumerera på hennes nyhetsbrev och brukar bara snabbt skumma igenom dem. Idag klickade jag mig vidare dock till videon ovan och tycker att den är så bra och pedagogisk att jag vill dela med mig av den och också som Kathryn nämner är det så himla många som landar med ett magplask och inte riktigt gör rätt. Tänk på att yoga ska stärka din kropp och vara kärleksfullt, aldrig skada dig och skapa problem.

Bilden nedan är från Santa Monica i LA.

[insert]Yoga LA

[/insert]

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center