Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Du och jag

Senast uppdaterad:

Vet ni, ni är fantastiska. Tack för att ni är här, jämt. Jag vet att många har önskat mer träningstips, så eftersom vi svänger in mot augusti och liksom den där bubblande nystarten, tänkte jag att ni skulle få komma med förslag på vad ni vill ha i bloggen i höst.

Jag har så klart tänkt lite, jag tänker så som det är nu men mera träningstips och övningsförslag. Vill ni ha filmer? Också fler rena konkreta faktainlägg.

Hörrni, det är faktiskt ni som bestämmer så hit me! Vi passar på och ha frågestund samtidigt, har ni något ni undrar, högt eller lågt, kör!

[insert]
[/insert]

0
 1. Du är fantastisk! Har du tips på bra träningslåtar att ha i lurarna när trainersäsongen drar igång?

 2. Ännu mer löpning, gärna med upplägg för intervaller, genomföra första, andra och tredje milen osv.

 3. Gillar dina rörelsekedjor som du har beskrivit några stycken (fast det var ganska länge sedan). Gärna som bildserier snarare än filmer, lättare att titta noga då :)

 4. Gärna mer träningstips! Och allt möjligt om cykel. Ditt faktainlägg om maxpuls var kanon, så gärna sånt. Dina glutenfria recept är också bra! :-)

 5. Jag är inne på att köpa en racer och skulle gärna vilja läsa om vad man ska tänka på när man köper cykel :) skulle också gärna läsa mer om hur man kan tänka när man lägger upp cykelpass :)

 6. Jag cyklar ute och klurar mycket på hur jag ska lägga upp träningsåret för att få en bra sommarsäsong. Styrketräning, spinning mm.

 7. Du skriver otroligt många bra och kloka inlägg med en skön mix av upp och ner fram ovh tillbaka :). Jag som är en tjej med lite sviktande självförtroende när det gäller träning och nosar på mountainbike skulle vilja ha inlägg om hur jag ska tänka som helt ny. Från super super grunden. ” sätt dig på cykeln ” typ ;) vilken terräng, hur ska man tänka med att sitta fast i pedalerna, kan man ta privatlektioner i cykel , hur träna of season . Sen gillar jag alla inlägg om att tro på sig själv, suger åt mig varje ord. Sluta inte med det. :)

 8. Hur man får ihop det med allt… Styrkan, rörlighet, konditionen- hur balanserar man det tillsammans med vardagsbestyr?

 9. Självförtroende-pepp! Om att gilla sig själv som man är. Mer av dina fina recept!

 10. Hur kommer det sig att du började att arbeta för NIKE? Och vad exakt innebär det att vara en Nike master trainer? Annars, fantastisk blogg!

 11. Jeg vil ha inspirerende bilder som du allerede tar :D Flere konkrete treningstips/øvelser, gjerne innen sykling også. Hundebilder! Han er jo så søt :) Innlegg om å holde balansen i hverdagen. Og gjerne tips om hvordan man kan trene og spise når kroppen ikke spiller på lag (utbrenthet, utmattelse, fibromyalergi etc.)!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Drömmande vackert

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.