Chlorella och sura grannar

Words by

Vaknade med att känna av att mina slemhinnor strejkar mot kylan. Eeftersom jag vägrar att bli sänkt en gång till drog jag fram min “miracle maker” och slängde ihop en dunder juice med:

Apelsin

Morot

Chili

Ingefära

Äpple

Mynta

Samt min pillerburk med Chlorella. Är det något kosttillskott jag tycker att du ska investera i är det i Chlorella.

Den gröna algen Chlorella är naturens mest näringsrika växt. Den innehåller mer än 60 procent proteiner samt alla aminosyror, vitaminer och mineraler plus alla essentiella fettsyror, inte minst omega-3!

Den innehåller dessutom mer klorofyll än något annat livsmedel i världen (4–5 gånger mer än Spirulina).

Jag har världens bästa lägenhet med världens bästa läge. Super härlig innergård som numera badar i snö. Rakt över innergården på samma våning som min lya ligger på, bor världens grinigaste och bittra grannar, som definitivt ogillar hundar.  Så fort de ser mig med mina busar gnäller de, och så var också fallet i morse när jag gick över innergården med en magsjuk Zorro.  Ska poängtera att jag ALDRIG rastar mina hundar på innergården, men ibland behöver jag liksom alla andra gena över för att slänga sopor. Jag fick inget godmorgon, inget hej utan en uppläxning om att jag hade hund på innergården. VA FAN! Jag bor med här! Jag ÄGER en del av innegården precis som honom. Godmorgon på dig med otrevliga, bittra granne!

chlorella

11 Comments

 • Cizzi

  Morr! Jag avskyr griniga grannar. Har de inget bättre för sig än att vara bittra??

 • Mikkan

  och det jag aldrig fattar är att det är okej att vara tjurig mot folk som har djur, där skall det vara perfekt, men själva kan de ha barn. Tänk om du skulle skälla ut en förälder för attd eras unge råkade tjuta till, spilla nåt på innergården,s töka ned eller vad fan som helst. Sånt händer ju hela tiden, det är sånt som livet är, man gör sitt bästa med det men skall inte behöva tassa så på tå för att man just har hund.

  tycker Mikaela (och lilla Mir)

 • Lotta

  Har du hund så är du per automatik en dålig matte/husse som inte plockar upp efter jycken, låter jycken springa lös, skrämmer små barn, biter gamla tanter (ja, hunden alltså – inte du!) och gräver upp rosenbuskar. Oavsett hur liten eller stor, uppfostrad eller inte din hund är. Suck!! Så många förutfattade tankar folk har om folk med hund. Själva har vi inte hund för tillfället, men längtar till den dag vi kan skaffa en till familjemedlem. Sk*t i grannen, det finns andra saker att slösa din energi på – han är inte värd den!!

 • sofia

  Surgrannar! Hoppas bästa bus är bättre :) pok

 • Ann-Margete (mamma)

  Vad man blir trött på sådana människor! Undrar om de har några glädjeämnen här i livet!
  Du är ju en matte som sköter sina hundar med BRAVOUR . Jag tror att det ligger lite avundsjuka här:
  Du är ju en kvinna i sina bästa år, dessutom snygg och med en utstrålning som bara är där och har dessutom en snygg pojkvän och massor med trevliga vänner!
  Surgrannar, usch, tvi, tvi…………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Träningsglädje

  härligt med glada grannar! hoppas du hade en bra dag ändå. kram!

 • Omega-3 Bloggen

  Kul att läsa! Men ska du inte satsa på ett ordentligt tillskott av omega-3 (på fiskolja). Med EPA och DHA kommer det att ge större nytta än den där ALA:n som finns i algerna…
  Hälsningar
  Björn

 • jessica

  Hej Björn, jag äter redan Omega-3 tilskott ;) , förstås.

 • Fine

  ja, den där chlorellan kicks ASS! Den och Cats Claw = super combo :D

 • H C Barregren

  Jaaa! Chlorella är bäst!

  Och jag måste säga emot Björn. ALA från växtriket är bättre än DHA från fisk!

 • Kosttillskott

  Halloj! Inser att detta är ett hyffsat gammalt inlägg men jag kör ändå =o)

  klorofyll, varför är det bra att få i sig?

  tack/Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us