Vaknade med att känna av att mina slemhinnor strejkar mot kylan. Eeftersom jag vägrar att bli sänkt en gång till drog jag fram min “miracle maker” och slängde ihop en dunder juice med:

Apelsin

Morot

Chili

Ingefära

Äpple

Mynta

Samt min pillerburk med Chlorella. Är det något kosttillskott jag tycker att du ska investera i är det i Chlorella.

Den gröna algen Chlorella är naturens mest näringsrika växt. Den innehåller mer än 60 procent proteiner samt alla aminosyror, vitaminer och mineraler plus alla essentiella fettsyror, inte minst omega-3!

Den innehåller dessutom mer klorofyll än något annat livsmedel i världen (4–5 gånger mer än Spirulina).

Jag har världens bästa lägenhet med världens bästa läge. Super härlig innergård som numera badar i snö. Rakt över innergården på samma våning som min lya ligger på, bor världens grinigaste och bittra grannar, som definitivt ogillar hundar.  Så fort de ser mig med mina busar gnäller de, och så var också fallet i morse när jag gick över innergården med en magsjuk Zorro.  Ska poängtera att jag ALDRIG rastar mina hundar på innergården, men ibland behöver jag liksom alla andra gena över för att slänga sopor. Jag fick inget godmorgon, inget hej utan en uppläxning om att jag hade hund på innergården. VA FAN! Jag bor med här! Jag ÄGER en del av innegården precis som honom. Godmorgon på dig med otrevliga, bittra granne!

chlorella


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center