På bättringsvägen

Jag mår tusen gånger bättre idag och är framför allt smittfri. Går in på min 4:e träningsfria dag, vilket gör att det spritter i kroppen och jag LÄNGTAR efter att få träna och framför allt instruera och möta alla underbar fantastiska deltagare. Jag håller bokstavligen på att krypa ur mitt eget skinn. Min kropp vill svettas och röra på sig, känna musik pulsera ut i varenda liten muskelfiber.

Idag hjälper min fina vän Oscar mig och kör min Body Pump 16.45. Oscar är ju faktiskt “mr Body Pump himself”. Njut vänner. Jag tror med all säkerhet att jag kör mina klasser som vanligt i morgon. Har jag riktigt tur hinner jag dessutom slita fram och rasta mina löparskor på onsdag.

På onsdag/torsdag åker jag och tjejerna till Sälen. Min POC hjälm är hämtad och jag håller på med glimrande ögon att inventera min utrustning.

Jag öser i min kropp allt som jag vet kan hjälpa mina vita blodkroppar att fightas lite mer, starkare och aggressivare. Så på rekommendation från fabulous Mango har jag gjort en Meny alá Reds (i inväntan på mirakelpulvret från Holistics).

Lånade recept på iso-pannkakor från bästa Cizzi. Har varit sugen på att göra dem sedan jag såg hennes inlägg så nu var det dags.

Jag har väldigt svårt att ta recept rakt av så jag gjorde en liten förändring på Cizzis recept och la till följande:

1 tsk drygt ekologiskt vaniljpulver (utan socker)

Hallon istället för blåbär

laktosfri mjölk

Till hade jag färska blåbär och jordgubbar, ekologisk honung, melon och kalkon.

Sedan slängde jag ihop en “miracle-reds-juice” :

blodapelsin

apelsin

citron

äpple

ordentligt med mynta

stor bit ingefära

en bit röd chilli

panncake

juice

6 Comments

 1. Cizzi 8 februari, 2010at20:00

  Gott med vaniljpulver i pannkakorna. Det ska jag testa nästa gång =) Då har jag en bra anledning att få köpa pulvret på hälsokostbutiken. hehe

 2. Pablo 8 februari, 2010at20:09

  Hahahaa va roligt!
  Jag sm precis köpt juice centrifuge och gjorde precis min första juice med apelsin, citron, äpplen, ingefära, morot, chilli

  Man kan ju “juica” allt. men man ska passa fingrarna!

  Bra att du är på bättringsväg!

 3. Lotta 8 februari, 2010at22:03

  Efter dessa underbara bilder måste man ju bara testa på receptet.. :-) Krya på dig! Jag är inne på min sjätte träningsfria dag.. Gissa om det kryper här med! ;)

 4. Fru Vängbo 9 februari, 2010at08:52

  Teknikfråga, kör du myntan i juciepressen med? Bra med vitaminkickar, hoppas du får det underbart i backen, var rädd om dig! Kram

 5. Pingback:Chlorella och sura grannar « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *