Jag mår tusen gånger bättre idag och är framför allt smittfri. Går in på min 4:e träningsfria dag, vilket gör att det spritter i kroppen och jag LÄNGTAR efter att få träna och framför allt instruera och möta alla underbar fantastiska deltagare. Jag håller bokstavligen på att krypa ur mitt eget skinn. Min kropp vill svettas och röra på sig, känna musik pulsera ut i varenda liten muskelfiber.

Idag hjälper min fina vän Oscar mig och kör min Body Pump 16.45. Oscar är ju faktiskt “mr Body Pump himself”. Njut vänner. Jag tror med all säkerhet att jag kör mina klasser som vanligt i morgon. Har jag riktigt tur hinner jag dessutom slita fram och rasta mina löparskor på onsdag.

På onsdag/torsdag åker jag och tjejerna till Sälen. Min POC hjälm är hämtad och jag håller på med glimrande ögon att inventera min utrustning.

Jag öser i min kropp allt som jag vet kan hjälpa mina vita blodkroppar att fightas lite mer, starkare och aggressivare. Så på rekommendation från fabulous Mango har jag gjort en Meny alá Reds (i inväntan på mirakelpulvret från Holistics).

Lånade recept på iso-pannkakor från bästa Cizzi. Har varit sugen på att göra dem sedan jag såg hennes inlägg så nu var det dags.

Jag har väldigt svårt att ta recept rakt av så jag gjorde en liten förändring på Cizzis recept och la till följande:

1 tsk drygt ekologiskt vaniljpulver (utan socker)

Hallon istället för blåbär

laktosfri mjölk

Till hade jag färska blåbär och jordgubbar, ekologisk honung, melon och kalkon.

Sedan slängde jag ihop en “miracle-reds-juice” :

blodapelsin

apelsin

citron

äpple

ordentligt med mynta

stor bit ingefära

en bit röd chilli

panncake

juice


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center