Crusier på taket

I kväll under Shavasana öppnade sig himlen och det fullkomligt vräkte ned. Lite sådär riktigt murrigt höstlikt. Nu var vi i och för sig inte utomhus, tack och lov. Det smattrade ordentligt på takfönstret.

Jag hade cyklat till Spårvagnshallarna – vilket ledde till att Obelix fick för första gången ha en cruiser på taket. Fungerar ju faktiskt det med, tror dock inte att jag ska köra med den på lördagens cykelvasa.

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Hahaha! Skön cykel! Att ha cyklar på taket påminner mig mycket om sommarens bilsemester: 4 cyklar, kajak och en e-jolle på taket… Undrar lite hur det såg ut i andras ögon XD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Nystart

Nystart

Idag kör jag igång med klasser igen efter mitt semesteruppehåll i juli

Next
Dagens Mantra

Dagens Mantra

You May Also Like