I kväll skriver vi alla om Bloggar om tänings längtan efter att träna tillsammans med Er! Vi har sedan vi “föddes” gjort event för att förverkliga just detta och nu lägger vi ännu mer krut på att göra det oftare. Vi vill att DU ska ha ett mervärde av att läsa våra bloggar.

Vår hemsida kommer börja leva lite mer och ständigt uppdateras med vad vi har för oss – men som Sara skriver kan den kan vara svår att komma ihåg.Det är enklare ibland med Facebook och nu har vi startat Bloggar om tränings Facebooksida. Där kommer löpande information om event och träningar finnas.

Saxat från Sara:

Först ut är en cykelträff med Silva och flerfaldiga svenska mästare i mountainbike. Han kommer lära oss massa bra tips som har med cykelträning att göra – och några extra bra grejer att veta inför Cykelvasan. Här finns mer info om eventet – och om du är med på Facebook så kommer du alltid vara först på bollen!


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center