Uppvärmning inför Cykelvasan med Silva

Det är absolut så att det snart är dags. Dags på riktig. I augusti ska jag stå där med de andra på startlinjen i Sälen med den grön svarta tysken. Jag har inte riktigt tagit mig i kragen och adderat tid på cykeln – men nu får det bli ändringen på det.

I kväll anordnade Bloggar om träning tillsammans med Silva en träningskväll med cykelproffset Calle Friberg & Magnus Svensson – som också är gammal elit cyklist och dessutom designer på Silva.

Med ett löppass och en spinningklass – anslöt jag till gruppen vid 1930 och vi tog oss ut på grusvägar och stigar.  Calle & Magnus var oerhört sympatiska och grymt trevliga.

Tysken (Sofie har med en tysk) är helt fantastisk och jag längtar ut igen. Jag behöver träna för att bli teknisk duktig. Jag dök ner för en lite språngbro – rakt ned i gyttja och la mig också fint på sidan på en liten gräsplätt vid ett annat tillfälle.

Calle påminde och berättade om hur viktigt det är att inte glömma fylla på med energi tidigare och oftare än vad man tror under ett sådant lopp som cykelvasan. Bra påminnelse att ta med sig.

 

Magnus & Calle. Bild lånade av Sara aka Träningsglädje.

1 Comment

  1. Anna (orka mera) 15 maj, 2012at05:34

    Å så roligt!! Hade också velat vara med! Jag behöver alla tips jag kan få, kan ju INGENTING om sånt här! Blir spännande i augusti…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *