Cykelvasan 2014 och Hammarby Hills

Igår rådde stor förvirring när vi och ett gäng av våra vänner skulle ta oss till Hammarbybacken för att kika på Hammarby Hills. Infon om loppet, banan etc har varit extremt obefintlig. Väl på plats i Hellas verkade det vara kaos med dirigera alla cyklister rätt och samtidigt hålla koll på alla motionärer som sprang och gick på banan. Jag hade nog varit galen om jag kört loppet.

Samtidig några timmar senare, 9:03:21 idag söndag, blev Cykelvasan 2014 fulltecknat. Bokningen öppnade 9:00. Helt galet. Cyklingen is the big next thing. Så är det bara och så himla coolt. Materialsport och allt, så slår tvåhjulingen sig in i folkhemmet. Eller kanske rullar.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Comments

 1. Helena 22 september, 2013at10:39

  Helt galet! Första upplagan av Ultravasan fulltecknades dessutom på 29 minuter… ÄLSKAR att folk vill röra på sig mer!

 2. Martin 22 september, 2013at10:53

  Jag körde loppet och uppfattade inte alls dirigeringen som bristande. Blev galen på mycke annat dock. Mjölksyran t ex :)

  Bansträckningen har de inte kunnat publicera officiellt före loppet pga att de bara har tillstånd att köra banan på dagen för loppet samt provkörningstillfällena.

 3. Användarens profilbild jessica 22 september, 2013at10:55

  Skönt att det inte var rörigt för er som körde. Pjuh. Det upplevdes väldigt stökigt vid varvningen tex där funktionärerna skickade deltagare fel så de fick vända. Men bra att det kanske inte var så för alla :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *