Cykla till Åre

Sara skrev om det för ett tag sedan, närmare bestämt den 1 april. Jag vet inte hur många som trodde det var ett skämt. Men det är det inte.

Sara och jag ska cykla till Åre.

Veckan innan Work Out Åre startar vi. Jag kör mobilt kontor på sadeln. Jag behöver timmar i sadeln. Sara älskar utmaningar. Ungefär sådär. Samtidigt vill vi samla in pengar till att ge stöd åt dem som behöver det.

Jag vet inte riktigt om jag är smart eller osmart. Men så här är det bestämt och får bli. J kanske följer med. Han ska sova i bivack, jag och Sara på hotell. Vi behöver en följebil som är hundvakt. Jag har tänkt muta Snabbfoten eller finingen (allra helst vill jag att hon ska cykla med).

Vi kanske borde få med blondinen på bilden också?

gran canaria cykling 12

Total
0
Shares
Comments 11
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Next
Rodd i TRX

Rodd i TRX

En övning som ofta förekommer i mitt träningsprogram

You May Also Like