Cykelpepp

Det har stormat lite idag. Verkligen blåst runt berget här ute på halvön. Mina timmar distans delade jag upp med ena halvan ute och andra inne. Det är extremt monotont och sitta inne, men timmarna behöver göras. Jag rullade med andra ord ut cykeln till vardagsrummet och satte på en bunke avsnitt av blandade serier och såg till att få in timmarna på träningskontot.

Cykeln du ser på bilden är en grym version av en nytänkande produkt för cykelsalen. Och jag om någon, hejar ivrigt på utvecklingen med att vi äntligen får det mer tillgängligt att cykla med watt som ett komplement inne i salarna. Det som du och alla andra ska tänka på att det är lätt att det kommuniceras lite felaktigt här och där och ibland blir det kanske lite mer invecklat än vad det behöver vara. Ska vi reda ut lite här inne om watt, vad säger ni? Fråga i kommentarsfältet vetja!

Vill du cykla på Technogyms Group Cycle med både watt, rpm och puls så kan du göra det på SATS Odenplan och bor du i norrort tycker jag du ska besöka Gym & Motion i Åkerberga när Sofie Lantto drar igång sin 6 veckors boost.

En app Motosumo håller på att etablera sig på marknaden och mäter kadens utan någon sensor alls, jag är himla nyfiken på att se om det fungerar i verkligheten och tänkte, att om du ska gå på min klass på torsdag kanske du kan dra ned appen så testar vi! Vad säger ni?

När vi ändå pratar om digital utveckling så är jag en del av Intelligent Cycling och kommer inom kort kunna erbjuda fantastiska pass tillgängliga för dig som behöver inspiration till egen träning eller som instruktör.

Jag och Mattias Reck kommer också tillsammans vara på Work Out Åre i år. Ser så framemot det. Det Mattias pratar om visar jag praktiskt i cykelsalen.

Jag är också från och med idag invald i Stockholms cykellförbund, vilken grej va!

She Rides har satt det mesta för att dra igång vårens och sommarens (hur härligt låter inte det) träningar.

Pepp på cykelvår nu! Vad säger du?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center