Cykelpepp

Det har stormat lite idag. Verkligen blåst runt berget här ute på halvön. Mina timmar distans delade jag upp med ena halvan ute och andra inne. Det är extremt monotont och sitta inne, men timmarna behöver göras. Jag rullade med andra ord ut cykeln till vardagsrummet och satte på en bunke avsnitt av blandade serier och såg till att få in timmarna på träningskontot.

Cykeln du ser på bilden är en grym version av en nytänkande produkt för cykelsalen. Och jag om någon, hejar ivrigt på utvecklingen med att vi äntligen får det mer tillgängligt att cykla med watt som ett komplement inne i salarna. Det som du och alla andra ska tänka på att det är lätt att det kommuniceras lite felaktigt här och där och ibland blir det kanske lite mer invecklat än vad det behöver vara. Ska vi reda ut lite här inne om watt, vad säger ni? Fråga i kommentarsfältet vetja!

Vill du cykla på Technogyms Group Cycle med både watt, rpm och puls så kan du göra det på SATS Odenplan och bor du i norrort tycker jag du ska besöka Gym & Motion i Åkerberga när Sofie Lantto drar igång sin 6 veckors boost.

En app Motosumo håller på att etablera sig på marknaden och mäter kadens utan någon sensor alls, jag är himla nyfiken på att se om det fungerar i verkligheten och tänkte, att om du ska gå på min klass på torsdag kanske du kan dra ned appen så testar vi! Vad säger ni?

När vi ändå pratar om digital utveckling så är jag en del av Intelligent Cycling och kommer inom kort kunna erbjuda fantastiska pass tillgängliga för dig som behöver inspiration till egen träning eller som instruktör.

Jag och Mattias Reck kommer också tillsammans vara på Work Out Åre i år. Ser så framemot det. Det Mattias pratar om visar jag praktiskt i cykelsalen.

Jag är också från och med idag invald i Stockholms cykellförbund, vilken grej va!

She Rides har satt det mesta för att dra igång vårens och sommarens (hur härligt låter inte det) träningar.

Pepp på cykelvår nu! Vad säger du?

5 Comments

 1. Amira 20 februari, 2017at06:41

  Superpepp på cykelvår? Tycker du är grym som fick till distansen igår??????✨Fixar appen direkt- jätte spännande! Grattis till Stockholms Cykelförbund säger jag! Inte en dag för tidigt❤

 2. Henrik 20 februari, 2017at07:56

  Herregud så du håller igång, bra där och grattis till posten i Stockholms CF!

 3. Cykelkatten 20 februari, 2017at16:58

  Åh, intressant med Motosumo och Intelligent Cycling. Det sistnämnda – är det ett slags nätbaserad PT-tjänst för cyklister? Du får gärna berätta mer! /mvh teknikcykelnörd

 4. Vibeke 20 februari, 2017at18:42

  Gratulerer! Gleder meg også til å bli inspirert via Intelligent Cycling – har så vidt snust på siden og profilene der. Håper du får en fantastisk vår og sommer ;)

 5. eila 20 februari, 2017at22:48

  woop woop perfekt med frågor om watt! Vi har fått nya cyklar på gymmet med wattmätare, Bodybikes. hur bra som helst:) Men jag behöver hjälp att förstå några saker. På dessa kan man göra ett maxwatt test. I manualen står det att det värdet jag får fram med testet är dels wattnivån och mitt, på eng relative VO2 max. Bra med en siffra! Men den gör mig ingen nytta om jag inte förstår vad jag ska ha den till:) När jag ska cykla vill jag ha ett tydligt syfte med tiden jag lägger i sadeln. Om jag tex är ute efter att ligga på tröskel hur ska jag förhålla mig till wattvärde/Vo2 max för att hitta rätt där? Skulle bli så happy om du kunde hjälpa mig med detta! Tack också för all härlig och sund inspiration genom bloggen!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *