Cykling gör dig smartare!

Var inne på en av min grymma kollegor  i cykelvärlden, Magnus sida, som idag postat “cykla hårdare, tänk snabbare”, inget nytt på tapeten eller något som får mig att lyfta på ögonbrynen men såååå himla värt att lyftas upp igen & igen. Att utöva någon form av konditionsidrott gör dig smartare. Se mer här.

Så ikväll mina vänner, cyklar vi som tusan, för hjärtat, hjärnan och glädjens skull! Klassupplägg kommer innan lunch.

smarter

Total
0
Shares
Comments 5
  1. shit vad smarta vi ska bli! :D
    tyvärr hinner jag inte komma ikväll, måste plugga.
    Dyker upp på fredag med solsken i sinnet.
    Kör hårt ikväll, kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Kryss i taket!

Kryss i taket!

Mamma & pappa, finally efter 13 års tjat har jag äntligen skaffat julpynt

Next
Dagens klass – 90 min Nybroplan 1800

Dagens klass – 90 min Nybroplan 1800

Dagens klassupplägg blir 3 varv på samma bana

You May Also Like